2018-04-12 22:15:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Álljon a sarkára

Napi horoszkóp április 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében van. Makacs hangulatban van, és összeférhetetlenül viselkedik. Lehet, hogy észre sem veszi, hogy mindenkit megsért - köztük a párját, aki semmit nem vétett. Engesztelje ki, hogy el ne veszítse!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Miközben a munka hősévé válik, fontos, hogy néha lazíthasson is egy kicsit. Ha üzleti tárgyalása adódik, ne tegyen olyan engedményeket, amelyeket később megbánhat. Így anyagilag is rosszul jár!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Hold a Halak jegyében jár. Munka után ne a barátokkal szervezzen programot, inkább párjával töltse az időt. Most sokkal több gyengédséget igényel, mint általában. Pénzügyi manőverekbe most ne kezdjen!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Túl sok provokációnak lesz kitéve a munkahelyén és a közösségi élet egyéb területén is. Az is lehet, hogy valaki túlságosan agresszívan mutatja ki a közeledési szándékát, vonzalmát… Jelölje ki egyértelműen a határait!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Pontot tehet egy régóta húzódó kacifántos ügy végére. A bolygók kedvező környezetet teremtenek ahhoz, hogy változtasson. Végre igénybe veheti a barátai segítségét is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Valaki kétségbe vonja tudását a munkájával kapcsolatban. Ez bosszantó, de ne hagyja, hogy a harag vezérelje. Szerencsére még mindig több a barátja, mint az ellensége. Este kellemes meglepetés érheti!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Erőt próbáló harcokra számíthat kollégáival, vagy egyéb nyilvános kapcsolataival. Ön mindig nagy a mérlegelésben, most különösen fontolja meg, kivel érdemes küzdelmekbe bocsátkoznia. Ha úgy találja, nem biztos a győzelem, jobb, ha bele se kezd.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Jó napra számíthat, munkatársai, beosztottai hihetetlenül szorgalmasak és segítőkészek, és a főnökei is szokatlanul kedvesek. Lehet, hogy akarnak valamit öntől? Járjon nyitott szemmel! Az este egy sorsszerű találkozást hozhat.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Türelmetlenebb lesz az átlagosnál, a kapkodás miatt becsúszhatnak a hibák, és hogy leplezze bizonytalanságát, hát kötekedővé válik, és ezzel magára haragítja a kedvesét és a családját.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Lehet, hogy egy olyan kapcsolatba bonyolódik, amit nem tárhat fel a világ előtt. A pletyka most nem használ sem az induló kapcsolatának, sem a karrierjének. Nehezen talál rá megoldást.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Hiába dolgozik keményen, fennáll a veszélye annak, hogy a vágyai miatt esetleg túllő a lehetősége keretein. Pedig valóban kegyesen bánnak most önnel a csillagok. Legyen megfontoltabb!


Halak: II. 19. - III. 20.
Senkinek sem jó a viszonzatlan szerelem. Stabil párkapcsolatában is érdemes lenne határozott oldalát megmutatni, hiszen szinte teljesen kedvese igényei által történik minden. Álljon a sarkára! Ha elég nyitott, ma azt is észreveheti, ki az, aki viszont szívesen megismerkedne önnel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: