2020-06-30 07:51:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Alaposan fontolja meg a döntéseit, mielőtt állást foglalna

Napi horoszkóp június 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold belépett a Skorpió jegyébe, ez jó hatással van az üzleti ügyeire, hitelek, adók és a közös pénzügyek kezelésére. A szexuális élete is intenzív lendületet kap. A múlt eseményei is terítékre kerülnek, és jól esik tiszta vizet önteni a pohárba.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Mivel a Vénusz már előre halad, bátran számíthat kiegyensúlyozott jövedelemre. Az anyagi helyzete még nem hozza az elvárt szintet, de mégis kint van a gödörből. A Merkúr jelzi, hogy rég feledésbe merült ismerősei, rokonai ismét megjelennek, és ön meglepetten tapasztalja azt a jó érzést, amelyet a jelenlétük okoz. A telihold kalandos hétvégét ígér!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az ön hatodik sorsterületén halad át, a Szaturnusz fényszögében. Ez egészségügyi problémákat, vagy munkahelyi gondokat jelezhet. Ha csak a kollégáival nem ért egyet, akkor a legjobb, ha hazamegy, és nem megy bele a vitákba, mert ma úgysem tud nyerni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai nap anyagi okokból párkapcsolati és üzleti téren sem lesz felhőtlen. Szánjon időt, energiát a kedvesére, aki több figyelemre vágyik! A közös programok közelebb hozzák majd önöket egymáshoz.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap-Uránusz fényszöge a párkapcsolati kérdéseket hozza elő. Az eddigi kellemetlen kilátások hirtelen jóra fordulhatnak, ha ki akarnak egymás mellett tartani, az most sikerülhet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kritikai érzékét ma önmaga ellen fordítja, ami önbizalomhiánnyal és félénkséggel járhat. Pedig kiváló értelmi képességével rábeszélhetné magát az ellenkezőjére is, nézze át az eddigi sikereit, máris be tudja bizonyítani, hogy nincs oka önmagával elégedetlennek lenni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Végre a sarkára áll, és véghezviszi, amit már rég meg kellett volna tennie. Ugyanakkor egy kicsit túlságosan is csípős lehet a nyelve... Kedves ajándékot kaphat, vagy pluszbevételre tehet szert.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Tartson ki az elképzelései mellett, ha másokra hallgat, előnytelen helyzetbe kerül! Kedvez a mai nap a komoly otthoni beszélgetéseknek. Ne féljen, a párja mindent megtesz, hogy mielőbb túl legyenek a nehezén!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kifejezetten energikus lesz, késztetést érez, hogy a munkahelyétől kezdve az otthonáig mindent megújítson. Pénzügyi téren is kedvező periódus jön. Ám egy barátja nem olyan megbízható, mint hiszi!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön sokkal inkább a tettek embere, mint a szavaké, de most igazi szónokká avanzsálhat. A nyilvánosság előtt elmondhatja, amit gondol, és rengeteg támogatóra talál, ami szerencsére növeli az önbizalmát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Szaturnusz és a Mars közötti fényszög most különleges, koncentrált erővel, figyelemmel ajándékozza meg. Nincs az az aprólékos feladat, melyet most ne tudna megoldani, a kitartásával és a részletek iránti gondos odafigyelésével sikert arat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az égiek segítenek beteljesíteni egy régi vágyát, a karrierjében azonban nem számíthat erre a hátszélre. Alaposan fontolja meg a döntéseit, mielőtt állást foglalna, és semmit se bízzon a véletlenre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: