2020-07-29 07:54:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Akarva-akaratlanul is megbánthat valakit a figyelmetlenségével

Napi horoszkóp július 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap és a Hold kedvező fényszöge miatt kellemesen érzi magát, igazán harmonikusan tud kapcsolódni másokhoz. Alkalmas a mai nap nemcsak baráti találkozókra, hanem üzleti megbeszélésekre is, mert most ügyesen képviseli az érdekeit.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A hét legjobb napja lesz az ön számára a mai! Nagyon magabiztos lesz, a stílusa szinte lehengerlő. Ma könnyedén meggyőz bármiről bárkit, úgyhogy ha fontos üzleti találkozót tervez, azt mostanra időzítse!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold ma már a Nyilas jegyébe lép, ez az elmúlt napok bágyadtsága után ismét felpörgeti. Szívesen kísérletezik új megoldásokkal, és rá is talál több probléma gyökerére. Az estét töltse társaságban, remek lesz a hangulat!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne vesztegesse az idejét! Ma fennáll a veszélye annak, hogy olyasmit erőltet, ami kudarcra van ítélve, és teljesen feleslegesen megy el rá az energiája és az ideje. Legyen rugalmasabb!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nyilas-hold hatására dúl önben a lelkesedés, és a párkapcsolata izgalmassá, szenvedélyessé válik. Legyen ugyanakkor nagyon óvatos, mert egy rossz szándékú ember közelít önhöz. Ne hagyja, hogy becsapja az illető!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold és a Nap fényszöge remekül hat önre. Szívesen elmélkedik elvont kérdésekről, de a józan esze sem hagyja cserben, és egy kihívást jelentő problémára igen gyakorlatias megoldást talál. Este jó hírrel örvendeztetik meg szerettei!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A munkahelyén ma váratlan problémák merülhetnek fel, amelyeket nem tud egyedül megoldani. Érdemes lenne kivárni, amíg egy kollégája visszaérkezik a szabadságáról, mert az illető egy csapásra meg tudja oldani azt, amivel ön napokig kínlódna.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy kisebb viszály alakulhat ki ön és valamelyik kollégája között. Ne akarjon mindjárt a legvégső eszközökhöz folyamodni, de jó, ha már előre tisztázza magát a főnöke előtt. Nehogy a pletykáknak higgyen, és úgy hozzon döntéseket.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nyilas-hold miatt elemében érezheti magát, szívesen megosztja világmegváltó ötleteit másokkal. Talán egy kicsit nehezen fékezi magát a mulatozást illetően, erre figyeljen, különben kellemetlen lesz a másnapi ébredés.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Fontos változások várhatóak az életében. A mostani munkájával a későbbi sikereit alapozhatja meg, úgyhogy legyen szorgalmas és kitartó. Ha nem ért valamit, feltétlenül kérdezzen rá, nehogy figyelmen kívül hagyjon egy fontos részletet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön nehezen viseli a kötöttséget, és nincs az a kapcsolat, amelyben néha ne érezné túl rövidnek a „pórázát”... Ma ennek hangot is ad, amit nyilván nem vesz jó néven a másik. Nehéz lesz kiengesztelnie!


Halak: II. 19. - III. 20.

Akarva-akaratlanul is megbánthat valakit a figyelmetlenségével. Vigyázzon, még egy tréfa is rosszul sülhet el. Különösen egy Rák jegyű lehet nagyon érzékeny a környezetében.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: