2019-11-14 08:19:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A negatív emberek kezelésének a legjobb módja, ha eltávolítjuk magunk körül őket

Napi horoszkóp november 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Most erős a verseny, de ez ideális időszakot jelent önnek a győzelemhez, bármilyen nehéz feladattal megbirkózik, nagy az esély a sikerre. Az üzleti tárgyalásai jól mennek, könnyű lesz másoktól a támogatást megszerezni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Homályos vágyai zavart keltenek párkapcsolatában, hullámzó érzelemvilág jellemzi ezt a mai napot, romantikus ügyi nem telnek zavartalanul. Remélni valamit nem azonos a valósággal, vigyázzon, mert könnyen csalódásban lehet része, ugyanez jellemzi a pénzügyeket.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az Ikrekben lévő Hold szembenáll a Vénusszal ez serkenti az érzelmességet, de azt most mások könnyen megsérthetik. Ettől alábecsültnek érezheti magát. Kerülje az álmodozást, mert önbecsapás lesz a vége.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold-Vénusz-Neptunusz között kialakult kvadrát felerősíti az illúziókat, ezeket jó lenne elkerülni, mint ahogy a felesleges vásárlásokat is. Ne írjon alá fontos papírokat, pénzügyekkel kapcsolatos szerződéseket, mert könnyen megtévesztés áldozata lehet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jelenleg rengeteget profitálhat stratégiáiból, lehetőséget találhat valaminek a megújítására, vagy akár valamilyen hatalom megszerzésére is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy régi szerelme visszatérhet, és kapcsolatukat ott folytatják, ahol abbahagyták. Aggodalomra semmi ok, a régi gond már múltté.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jó lenne, ha objektívebben tekintene társára, és nem félistennek gondolná őt, nem várna tőle, hogy a hétköznapi gondjait is megoldja, mert előbb-utóbb csalódás a vége.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Olyan emberekkel találkozik a mai nap folyamán, akikről már nem hallott évek óta, nagyon jól esik feleleveníteni a barátságot. Lehet, hogy köztük van egy ellenkező nemű is, és esetleg szerelemmé lényegül át a kapcsolat, lehet, hogy még csak titokban, de a régi érzelmek felerősödnek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma a Hold kvadrátot alkot a Jupiterrel, szeret társaságba menni, szereti az extravagáns dolgokat, mások hadd csodálják csak önt. A változékony magatartása hűtlenkedésben nyilvánulhat meg, és az önelégültsége is problémákhoz vezethet, Az önfegyelem sem az erőssége.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma a világ tetején érezheti magát. Ki kell használnia a barátságos kapcsolatokat, hátradőlni és élvezni az önbizalmat és a lelkesedést, a boldog hangulatot. Lehetősége van a pénzügyi nyereségre, a szellemi növekedésre, a tanulmányainak kibővítésére.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Itt az ideje az érzelmek megosztásának szeretteivel. Nagyon kedvező üzleti szerződéseket köthet, melyek óriási vagyonhoz juttathatják önt. Ha ön egyedülálló, akkor a kikapcsolódást, szórakozást részesíti előnyben. Ha most kezd el egy kapcsolatot, az kölcsönös tiszteleten és nagy megértésen alapul. Az intim kapcsolatok őszinték lehetnek. Ez a jó érzések és a boldogság ideje.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyon könnyen érezheti magát áldozatnak, esetleg elutasítottnak a mai napon. A negatív emberek kezelésének a legjobb módja, ha eltávolítjuk magunk körül őket. A mai bolygóállásoknál megérezhetjük mások gondolatait, érzéseit és ez nagyon nyugtalanító lehet.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: