2020-02-11 08:19:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A mai napon minden gyakorlati feladattól tartsa magát távol

Napi horoszkóp február 11-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma képes lesz elfogulatlanul tekinteni az eseményekre. Jó alkalom, hogy egyedül legyen, és elgondolkodjon a dolgain vagy problémáit megbeszélje egy idősebb, tiszteletreméltó személlyel. Nem fogja magányosnak érezni magát, még ha egyedül lesz is, mert érzelmi élete egyensúlyban van.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Foglalkozzon most a nehéz, megerőltető munkákkal, alapossága révén hamar a végére járhat dolgainak. Szívesebben lenne egyedül, és társaságban is csak komoly beszélgetéseket szeretne folytatni. Nyugodt, elmélyült lelkiállapotban van, de nem lehangolt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Tárgyalásokra nem a legalkalmasabb a mai nap, főleg azért mert gondolkodásában hajlamos a túlzott szubjektivitásra, a Halak-Merkúr miatt. Tegyen erőfeszítést, hogy pártatlanságát megőrizze, és nyitott maradjon mások véleményére.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr a kilencedik sorsterületén halad át, különösen filozófiai, világnézeti kérdéseket, eszmecseréket érint ez a tranzit, de önnél ezek előnyösen érvényesülnek, ugyanis a Halak-Merkúr alkalmas az elvont gondolkodásra.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szakmai szereplése és magánélete is harmonikusan kiegyenlíti egymást. Érzelmileg kiegyensúlyozott, összeszedett és józanul gondolkodik. Kiváló alkalom ingatlan-ügyletek bonyolítására, de még nem a szerződéskötésre.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ön első sorsterületén kiváló fényszöget ad a Szaturnuszra és a Plútóra, remek időszak, hogy otthonában valamilyen javítási feladatokat elvégezzen. Ha költözést tervez, most találhat egy megfelelő lakást, de lehetőleg még ne írjon alá semmilyen szerződést.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön horoszkópja is ingatlannal kapcsolatos ügyeket jelez, talán költözés előtt áll. Tárgyaljon, legyen nyitva a többiek véleményére is, de ha most csap bele a vásárlásba, akkor elhúzódó időszakra számíthat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma rengeteg energiát fordít a pénzszerzésre, ennek ellenére nagyobb kiadások is valószínűek. Ezek lehetnek befektetések is, vagyis konstruktív pénzügyi műveletek, de ha szerződéssel is jár a dolog, annak aláírásával még várjon!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter a második sorsterületén trigonban áll Holddal. Hivatásában komoly felemelkedésre számíthat, melyet bőséges anyagi jutalmazás is követ, az átlagosnál sokkal nagyobb pénzmozgás várható.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon energikus és kész a kemény munkára. Sportolásra is kiváló nap lehet a mai, nagyszerűen érzi magát a bőrében. Szerelmi viszonya is kellemesnek ígérkezik, szinte ég a vágytól, hogy szeretetet adjon és kapjon.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A pénzügyekkel kapcsolatban járjon el nagyon körültekintően, ugyanis fennáll a lehetősége, hogy valaki becsapja. Félreértések, zavaros helyzetek is nehezítik a napot.


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai napon minden gyakorlati feladattól tartsa magát távol, ugyanis a realitásra nem sok rálátása van. Viszont az érzelmi kérdésekben remek tanácsokat tud adni, és nagyon is jól értékeli az emberi viszonyokat is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: