2015-02-13 09:13:13• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A mai nap kiválóan alkalmas a nagybevásárlásra

Napi horoszkóp február 13-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Plútó áll az ég tetején, kellemetlen kapcsolatban a Kos jegyével. Olyan emberekkel kell találkoznia, akik egészen mások lesznek,mint akiket Ön megszokott. Nem szabad őket sem elítélnie, sem elutasítania - fogadja el az újat. A Vénusz már a Halak jegyében jár, közelít az Ön uralkodó bolygójához, a Marshoz - már érezni lehet a szerelem illatát a levegőben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Itt az ideje, hogy több időt fordítson magára. A Vénusz arra kéri Önt, hogy mindenben keresse a legszebbet. Kisebb csodákat mindig találunk, az Ön számára ma a találkozásai és a megbeszélései lesznek csodába illően sikeresek és jó hangulatúak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Merkúr már előre indult, de Ön maradjon készenlétben, mert lehet, hogy valaki délután elront valamit, amit Önnek kell kijavítania. Az is lehet, hogy egy súlyos problémára csak Ön tudja a megoldást. Hihetetlen beleérző képessége van, joggal büszke magára.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A bolygók nagy többsége az Ön 9. napházában áll. Izgalmas és megindító dolgokkal találkozhat, lesz alkalma gyakorolni az irgalmasságát. Minél jobban telik a nap, Ön annál nyugtalanabbá válik. Egyszerre elmegy a kedve mindentől - pihenjen sokat, más nem segít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Nap még a VII. sorsterületen áll, a Jupiter pedig egy nagy háromszög egyik csúcsán. Most mindent meg ad Önnek az ég, amit csak kíván. Ha egyedülálló, akkor hívja meg a barátait, menjenek szórakozni, izgalmas lehetőségek várnak Önre. Mindenképpen szervezzen valami jó programot magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Bolygóhalmozódás van még az Ön VII. sorsterületén is: mondjuk úgy, hogy legyen ez a nap a családé, de a kedveséé mindenképpen. Egy közös kirándulás, egy mozi- vagy színházlátogatás közelebb hozhatja Önöket. A család olyan mint a fa: akkor hoz gyümölcsöt, ha szilárdak a gyökerek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az Ön munkát vagy egészséget jelző területén áll a legtöbb bolygó. Izgalmas napnak néz elébe. A Vénusz szárnyakat is adhatna Önnek, de a Mars megtévesztően viselkedik, és harcba indul. Ne engedje megzavarni magát a munkájában! Este hívja fel telefonon azt, aki a legkedvesebb Önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Fontos bolygók állnak az Ön szerelmet jelző sorsterületén. A Neptunusz elkápráztatná, de a Szaturnusz most nem engedi Önt elszállni. Segítsen a környezetének amiben csak tud. Élete ezzel új értelmet, új színt nyerhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Nyilas jegyében áll, ami lustálkodásra csábíthatná, de a Szaturnusz ezt nem engedi meg Önnek. A kompromisszum: ne tegyen többet, mint amennyit feltétlenül tennie kell. A stréberek ma rosszabbul járhatnak, hosszabb távon akár meg is betegedhetnek. Használjon ki inkább minden szabad percet, és legyen egyszerűen csak jelen.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az Ön uralkodó bolygójával, a Szaturnusszal együtt áll a Hold. Szakítson időt magára, mert feltehetően olyan emberekkel találkozik majd, akiket már régen nem látott - talán a rokonság idősebb tagjaival - és nagyon sok mesélnivalójuk lesz egymásnak. Késő estig tart majd ez a jó hangulatú összejövetel, és sok új hírt hallhat ez alatt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold együtt áll az Ön uralkodó bolygójával, a Szaturnusszal, a Nyilas jegyében. Egyik jóbarátjának anyagi nehézségei támadtak, és Öntől vár segítséget. Ne tagadja meg tőle, de csak annyi pénzt adjon, amit ajándékba is odaadott volna, mert nem biztos, hogy viszontlátja majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Neptunusz kapcsolatban van a Holddal a Nyilas jegyében. A Neptunusz a képi világot szimbolizálja, talán a keze ügyébe kerülnek rég nem látott fényképek, aminek hatására vissza álmodhatja magát a múltba. Ha ez az álom nem jó álom, akkor inkább ébredjen fel, és tegye el gyorsan a fotókkal együttt a rossz emlékeket is valamelyik fiók mélyére. A mai nap kiválóan alkalmas a nagybevásárlásra.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: