2019-12-02 08:14:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A mai nap egy előrelépést hozhat a szakmai életében

Napi horoszkóp december 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Jupiter belépett az ön karrier sorsterületére, eljött annak a napja, hogy erőfeszítései végre méltó elismerésben részesüljenek. Pályamódosításra is sor kerület ilyenkor, mindenesetre munkája miatt utaznia kell majd elég sokat.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a Marssal szextilt alkot, emiatt a szexuális energiái felerősödnek. Ha éppen nincsen partnere, akkor ismerkedni fog.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr a Holddal kvadrátot alkot, érzelmeinek hangot kell adnia, nem pedig elfojtani őket, és ez most mégsem fog simán menni. Érzelmileg annyira felkavart állapotban van, hogy olyasmit mond, amit később megbán.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold kvadrátot alkot a Merkúrral, érzelmei és ösztönös reakciói ma felülírhatják tudatos döntéseit. Sok konfliktussal terhelt a mai nap.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Komoly sikereket könyvelhet el a mai napon, igen magabiztos, és nyugodtnak érzi magát. Főnökeivel és családtagjaival egyaránt jól kijön.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma le akar ásni a dolgok gyökeréig, kutató szelleme felerősödik. Remek alkalom, hogy átvizsgálj a szerződések, üzleti tervezetek minden apró részletét, és a legkisebb bizonytalanságot is kijavítsa benne. Most nem lehet önt átverni!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Amennyiben nincs párkapcsolata, most minden bizonnyal több flörtben is része lehet, de a mai bolygóállások azt jelzik, hogy egy ma kezdődő kapcsolat pusztán a testi vonzalmon alapulna...


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Felébred önben a szexuális vágy és szenvedély. Meglehet, hogy új szerelmi kapcsolatra vágyik és ez most be is jöhet, de ez a tranzit önmagában kevés ahhoz, hogy tartóssá is tegye a románcot. A Mars-Vénusz közti fényszögnek köszönheti a flörtöket!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tele van életerővel és tetterővel, kalandvággyal. Ugyanakkor nincs hangulata a taktikázáshoz, ez viszont gondokat okozhat, mert ma képtelen alkalmazkodni másokhoz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma a Jupiter belép az ön jegyébe, azaz az első sorsterületre, szakmai sikerekben lehet része. Néha útra is kelhet egy ilyen tranzit alatt, ami lehet egy téli nyaralás, vagy egy tanulmányút.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Tele van energiával és magabiztossággal, ez egy jó időszak, hogy szakmailag előtérbe kerüljön, feladatait remekül elvégzi és összedolgozhat másokkal. Bármit tehet, csak ne ücsörögjön tétlenül, érdekes fejlődési lehetőséget szalasztana el vele.


Halak: II. 19. - III. 20.

Még ne nyisson pezsgőt, amíg nem lesz biztos a dolgában, de a mai nap egy előrelépést hozhat a szakmai életében. Kedve támadhat szerencsejátékokra, ha nem lő túl a célon, az is sikerrel kecsegteti a mai nap folyamán.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: