2018-01-17 05:28:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - ​Ennél jobb napja nem is lehetne

Napi horoszkóp január 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön számára kritikus bolygóállások kezdenek távolodni, de azért még érezhető a hatásuk. Heves viták robbanhatnak ki a nap folyamán, senki sem akar engedni a maga igazából. Nincs sok értelme üzleti kérdéseket megbeszélni.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Újhold van a Bak jegyében. Ma nagyon fitt lesz, és kiemelkedő teljesítményre lesz képes. Ha van ötlete, vagy javaslata, azt most bátran előadhatja.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma a legjobb barátai sem igazán tudják fellelkesíteni. Kérjen elnézést, ha valakit megbántott volna. Ha hajlamos rá, akkor ma rátörhet önre az ok nélküli szorongás is. Estére már jobban fogja érezni magát.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma újhold van, ez lendületet, energiát és életörömet hoz önnek. A csillagok fokozzák az akaraterejét, és magabiztossá teszik. Délután egy különleges sikert is elkönyvelhet magának.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Kiélesednek az ösztönei: azonnal megérzi, ha valami nincs rendjén. Hajlamos lesz ugyanakkor az aggodalmaskodásra, a szorongásra is. Máskor annyira napos hangulata pillanatok alatt elszállhat.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok minden történhet ezen a szerdán. Tele lesz energiával és tettrekészséggel, rengeteg munkát el tud végezni a mai nap folyamán. Minden, amihez hozzáfog, nagyobb megerőltetés nélkül sikerül. Egy váratlan flört bearanyozza a napját!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Újhold van a Bak jegyében. Különleges információk birtokába juthat a mai napon. A kulisszák mögé lát, és megérti, hogy mire megy ki a játék. Ha bízik az ösztöneiben, rendkívül sikeres lehet! A bolygók anyagi fellendülést is jeleznek.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma kedvére elmélyedhet a részletekben, nem sürgeti, nem hajszolja senki. Így nemcsak élvezi, amit csinál, hanem észreveszi azt is, amit mások nem. Kis üzletekben szerencséje lesz, de eljön majd az ideje, amikor nagyszabású tranzakcióba kezdhet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Újhold van a Bak jegyében. Most nem érzi különösebben jól magát, de délutánra végül optimizmusa veszi át az irányítást. Reálisan mérlegelheti a lehetőségeit és terveit. A pillanatnyi siker nem biztos, hogy tartós lesz. Persze, a sok türelem és kitartás végül is meghozza a várt eredményt. Kedvese erősen vonzódik önhöz, és ezt ki is mutatja!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Újhold van a Bak jegyében. Most nem érzi különösebben jól magát, de délutánra végül optimizmusa veszi át az irányítást. Reálisan mérlegelheti a lehetőségeit és terveit. A pillanatnyi siker nem biztos, hogy tartós lesz. Persze, a sok türelem és kitartás végül is meghozza a várt eredményt. Kedvese erősen vonzódik önhöz, és ezt ki is mutatja!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Terelje el valamivel a figyelmét, olyasmivel, ami örömet szerez önnek. Ma rémálmok kínozhatják, és jó, ha ezekről tud beszélni. Ne engedje, hogy a félelem eluralkodjon önön, menjen társaságba, és sportoljon minél többet.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ennél jobb napja nem is lehetne, mert minden, amihez hozzányúl, nagyobb megerőltetés nélkül sikerül. Ez nagy örömet szerez önnek, kollégái csodálatát és megbecsülését is kiválthatja. Az estét töltse a barátai társaságában!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: