2017-04-30 08:20:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak -Ne terhelje túl magát

Napi horoszkóp április 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. Pompásan tud lazítani. Ha lehet, ne utazzon el sehová, este több nyugalomra van szüksége, ne sajnálja ezt magától.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Nap a Bika jegyében áll, és ez a jegy a legjobb fényszögeket kapja. Élvezze a családja közelségét, és feltétlenül maradjon emberek között, most így tud a leginkább feltöltekezni. Jártában-keltében érdekes emberekkel ismerkedhet meg.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Minél többet kellene mozognia. A Hold a Rák jegyében áll, ez egy keveset el fog venni az energiájából. Ez ellen kicsit küzdeni kellene, és erre a sport a legjobb. Ám megteszi egy nagy kirándulás is a hegyekben.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Fontos dolgok jutnak eszébe, ami pozitívan fogja befolyásolni az életét a későbbiekben. Délután nagyon vidám órákat tölthet el valakivel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Már jócskán javul az idő, igazán feltöltődhet a nap energiájával is. A Hold a Rák jegyében áll, nem igazán akaródzik majd felkeni. Ebéd után egy hosszú séta valóban jót fog tenni Önnek. Közben lesz ideje átgondolni a jövő hét feladatait.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében áll, ez a mai nap alkalmas arra, hogy meglátogassa a családját, rokonait. Remekül fogja érezni magát a szeretteivel! Egy kényes téma is szóba krül, de sikerül elkerülni a vitát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Jól zárul az Ön számára ez a hét. Ma sok flörtben lehet része, csak legyen nyitott rá!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Éreztesse a kedvesével, hogy milyen fontos az ön számára. Kimondottan szép és boldog pillanatok adódnak délután. Eseményekben gazdag napra készüljön.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Semmihez sem lesz kedve, ezért ezt a napot töltse otthon a kedvenc elfoglaltságával. A semmittevésnek is van ma értelme. Ám délután már mozogjon egy kicsit - utólag örülhet majd annak, hogy ezt megtette.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Rák jegyében áll, ezért ön is a legszívesebben otthon tölti a napot. A szerelmi életében kedvező fordulatok várhatóak, megismerkedhet valakivel, vagy egy régi szerelme bukkanhat fel az életében.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
 A Hold a Rák jegyében áll, tegye minél lassabban a dolgát, és legyen minél többet a friss levegőn. Ha lehet, jól gondolja meg, kinek, mikor és mit mond. Ne vicceljen akkor, ha ezzel másokat megbánthat.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne terhelje túl magát, elég, ha egy programot tervez mára, de az lehetőleg szabadtéri legyen! Remekül érzi ma magát a természetben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: