2019-12-07 07:13:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika – Vágy, szenvedély és romantika jellemzi a kapcsolatát

Napi horoszkóp december 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Érdekes programokat szervezett a hétvégére, többnyire minden jól sikerül, de valahogy még sem hozza az egész az elvártat. Lehet, hogy megoldatlan gondok, problémák várják itthon, amit nem tud a barátaival kibeszélni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Új partnerével egy romantikus hétvégét terveznek, ami nagyon jól fog sikerülni: három planéta kellemes sugárzása segíti ezt, a Vénusz a Mars és a Neptunusz. Vágy, szenvedély és romantika jellemzi a kapcsolatát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Partnerével mosolyszünetet tarthatnak, valószínűleg ma telt be a pohár. Jobban teszi, ha szervez valamilyen baráti programot, mert ez az időszak nem kedvez a problémák tisztázásának.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Színes a mai nap, mert mindamellett, hogy érzi partnere megbízhatóságát, hűségét és ragaszkodását, néha mégis nagyon nyersen fogalmaz, önt pedig könnyű megbántani... Fogadja el, hogy mindannyian máshogy fejezzük ki az érzéseinket!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Önt a mai napon vagy nagyobb pénz veszteség éri, vagy egyszerűen olyan sokba kerül a hétvégi kiruccanás, hogy máskor kétszer is utána számol ezeknek a kiadásoknak előre. Mindamellett felejthetetlen napot tölt együtt a család.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön nagy boldogságban és szerelemben tölti ezt a hétvégét, valószínűleg édes kettesben, ha szingli volt eddig, akkor új szerelmével, ha pedig régi házasok, szerelmük kezdetét felidéző napokat töltenek ismét együtt.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az uralkodó planétája és a Hold egymással kvadrátot alkot, két jó bolygó rossz fényszöge sem tudja elrontani a hangulatot. Ma végre jut egy kis ideje önmagára, vásárol, pihen, olvasgat, vagy sportol.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars kellemes fényszöget alkot a Vénusszal és a Neptunusszal, tehát találkozik a szenvedély, a vágy és a romantika a mai napon. Ha van hozzá megfelelő partnere, akkor telitalálat ez a hétvége is, nagy egyetértésben és jó hangulatban töltik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Elképzelhető, hogy külföldön tölti ezt a hétvégét, de ha így is van, sajnos nem a legnagyobb egyetértésben a párjával... A barátaival viszont jól kijön és szeretne segítségükre lenni okos tanácsaival.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ez a hétvége édeskettesben telik partnerével. A bolygók jelzése szerint ön nagyon összeillik jelenlegi párjával. Az illető hűséges és kötelességtudó. Egy felejthetetlen estét töltenek ma együtt.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön most visszahúzódó időszakában van, keresi önmagát. Remek ötlet, ha a hétvégére kulturális programot szervez, színházba vagy múzeumba megy. A közlekedésben viszont legyen óvatos!


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy romantikus estét tölthet a partnerével, és ismét ráébred, mekkora szerencséje van! Csodálatos önök között az összhang.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: