2019-06-22 07:02:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - pénzügyekben lehet meggondolatlan

Napi horoszkóp június 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A barátok és ismerősök ma olyan erős hatással lehetnek önre, hogy a közeledését nagyon erőteljes formában nyilvánítja ki, éppen ezzel taszítja el azt a személyt, akit éppen el akart kápráztatni. Túlságosan erőteljesen próbálkozik.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó planétája, a Vénusz szembenállást alkot a Jupiterrel. Mindkettő „jótevő” bolygó, tehát negatív hatásokkal nem kell számolni. A boldogságát csekély feszültség árnyékolhatja be, talán pénzügyekben lehet meggondolatlan.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön első sorsterületén áthaladó Vénusz a Jupiterrel szembenállást alkot, ez a konstelláció önt túlköltekezésre hajlamosítja. Ha nem áll ellen a mértéktelen evés-ivásnak, májpanaszokra, esetleges súlygyarapodásra számíthat.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ön ma mindenkivel szemben nagyon barátságos, és igyekszik jó kapcsolatot kialakítani a környezetével, főleg családtagjaival.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai Hold és Nap közötti trigon biztosítja önnek, hogy jól tudjon másokkal együttműködni, megfelelő időpont a tanácskozásra. Hatalmas lelki erőt ad ez a konstelláció és nem utolsó sorban fizika erővel is feltöltheti önt.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma belép az ön hetedik sorsterületére, közben egy kellemes fényszöget kap a Naptól. Most minden remekül megy az ellenkező nemű személyekkel, belső békéje és biztonságérzete kisugárzik minden kapcsolatára.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Eltekintve attól a hajlamától, hogy túl sokat egyen, igyon, vagy túlköltekezzen, nagyon kellemes nap vár ma önre. Keresi a többiek társaságát, ha ön jó megfigyelő, sokat tanulhat ma kapcsolatai révén, még ha azok nem is mindig optimálisak.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nem jó nap a szerencsejátékokra, spekulációkra, a második sorsterületén tartózkodó Jupiter a Vénusszal szembenállást alkot. Ez alaptalan optimizmusra, túlzásokra, tékozlásra teszi hajlamossá.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter-Vénusz szembenállás az első és a hetedik sorsterületén áll, ez önt arra ösztönzi, hogy keresse mások társaságát. A dolog kétféleképpen működhet: vagy minden kellemes és harmonikus lesz, vagy pedig feszültségek támadnak a szabadság és a birtoklás kérdései körül.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Pénzügyekben ma óvatosság legyen a jelszava, mert hajlamos lesz egy kicsit túlköltekezni, esetleg nagyobb kiadásba verni magát. Óvatos léptekkel akár szerencsés befektetéseket is alkalmazhat. Minden szempontból járja körül a témát, és bízzon a megérzéseiben.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha nem figyel oda, mit eszik, könnyen felszaladhat önre néhány kiló, különösen a zsíros ételeknek vagy az alkoholos italoknak eshet ma könnyen áldozatául. Egyébként gondtalan hangulatban van, lehet, hogy kedve támadhat egy kis flörtöléshez.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Lazának és elégedettnek érezheti magát, kiváló hangulatban van, a mai nap teljesen alkalmas egy kis vakációzáshoz baráti körben. Ha szerelmi kapcsolat kezdődik a mai napon, az igen élvezetesnek ígérkezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: