2012-02-07 09:07:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - nem ártana szünetet tartania

Napi horoszkóp február 7.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem tud és nem is szabad elzárkózni a megújulás, az újító eszmék, technikák, tendenciák elől. Ez akár átszervezést is jelenthet, ami, mint nem túl kellemes kötelesség jelentkezhet az ön számára. Ne féljen, mert jó is lehet belőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Talán nem ártana szünetet tartani: vagy a munkában, vagy a szerelemben, szórakozásban hajtotta túl magát, de valamiben mindenképpen lassítania kellene. Ha továbbra is két végén égeti a gyertyát, annak rossz vége lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bármennyire is próbálkoznak, ne hagyja magát felidegesíteni. Tegye a maga dolgát, és ne engedje, hogy illetéktelenek beleszóljanak. Ha azonban valamiben bizonytalan, kérje ki tapasztaltabb kollégái véleményét. Ez még nem gyengeség.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A karrierje, továbblépése érdekében kellene ma tárgyalásokat folytatnia. Vezetői támogatására ma bizton számíthat, és még a kollégái is támogatnák ilyenféle terveit, ambícióit. Ne rejtse tovább véka alá képességeit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kifejezetten vonzó és kedves, a társaság középpontjába kerülhet ma is. Vonzerejét azonban többre is kihasználhatja annál, mint hogy pusztán a társaság lelke és motorja legyen. Kifejezett céllal is szervezhet egy közösséget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Tudja jól, hogy nem minden arany, ami fénylik. Mégis hajlamos lehet ma arra, hogy hagyja magát üres ígéretekkel, átlátszó szép szavakkal becsapni. Ha így van, később csak magára vethet. De ha csak a pillanat örömét keresi, rajta!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A munkahelyén csupa jóra számíthat, még azok is kedvesek ma önhöz, akik pedig eddig ellenségesen viselkedtek. Használja ki a mai nap kedvező csillagállásait: beszélgessen, barátkozzon többet munkahelyén. A főnökével is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagyon sok az elintéznivalója: ha nem akarja, hogy a dolgai „intézzék el” önt, akkor készítsen listát, vegye számba őket. És fontossági sorrendet felállítva lásson végre neki az ügyeknek. Minden perc halogatás veszteséget okoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem igazán áll ma a helyzet magaslatán. Rengeteg a munkája, és csak félig érzi magát kompetensnek benne. Talán fel kéne fednie a kételyeit a főnökének is. Még mindig jobb, mintha később csalódnak önben. Bízzon a támogatásában!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön mindig szeret tisztán látni. Valaki mégis félrevezeti. Esetleg már évek óta. És ön mégis, még mindig hisz neki. Ma van rá esély, hogy lehull a fátyol a szeméről. De csak azt látja, amit már régóta sejtett. Maradjon higgadt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha a tükörbe néz, igazat kell adnia nekem: nem ártana végre sportolnia valamit. Nem a sakkra gondolok. A közeledő tavaszig még van egy kis idő, hogy javítson a téli formán. Egy fitnesz bérlet most nagyon aktuális!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Akármi is történik ma önnel, ne veszítse el a fejét! Semmi nem olyan szörnyű, mint amilyennek első pillanatra, első ijedtségében látszik. Ön nagyon érzékeny ember, ezért hajlamos túlgondolni a dolgokat. Nem akarják bántani.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: