2012-10-11 07:17:46• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Bika - nehezen tudsz kikapcsolódni

Napi horoszkóp október 11-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy, az egész napot kitöltő Holdszünet után a Hold belép a Szűz jegyébe. Ez fokozza gondoskodásodat, mégpedig saját magaddal szemben. Most nem közömbös a számodra, hogy mit eszel és iszol. Egészségesen akarsz élni, és étrendedet ennek megfelelően alakítani. Ha van időd, menj ki a szabadba őszi levegőt tankolni, vagy az uszodába úszni egyet. Este Szaturnusz családi körre hív, ezért legalább egyvalakit a családodból most hívjál fel.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma egész nap Holdszünet van. Nehezen tudsz kikapcsolni. Valami előrehajt. Ami segít: tarts gyakran kisebb szüneteket, és utána tedd azt, amit muszáj. A saját kezdeményezések a Holdszünet miatt természetesen ma is meg vannak tiltva.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma lesz a második hosszú Holdszünet, és ismét egész nap fog tartani. Természetesen el kell végezned a munkádat, amivel megbíztak, de ne kezdj semmibe saját indíttatásodból. Ennek nem lenne jó vége. Gondolataid egész máshol járnak. Sokat álmodozol. Este jól tudsz lazítani, és örömben lesz részed, bárhol is légy.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma ismét hosszú Holdszünet van, ami késő estig elhúzódik. Te ennek a Holdszünetnek még jobban ki vagy szolgáltatva, mint mások, hiszen a Hold a te uralkodó planétád. Mit tehetsz tehát, ha muszáj dolgoznod? Járj el olyan lassan, amennyire csak lehetséges, és legalább önmagadnak ne tegyél szemrehányást, ha nem sikerülnek úgy a dolgok, ahogy főnököd vagy bárki más azt szeretné.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A csütörtök különleges nap lesz: a Hold továbbra is a te jegyedben marad, de egész nap szünetelni fog. Ez alatt a szünet alatt Szaturnusz és Neptunusz barátságos trigon fényszögben találkoznak. Most rés nyílik az égen és te beszélhetsz a csillagokkal, és elmondhatod nekik kívánságaidat. Persze ez nem megy olyan könnyen, mint ahogy egyesek gondolják. Vannak azonban olyan konstellációk, amikor könnyebben meghallgatásra lehet találni - a mai nap pont ilyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma ismét hosszú Holdszünet lesz. Mivel ez alatt Szaturnusz és Neptunusz is találkoznak, azt lehet mondani, hogy ma semmi sem sikerül. Jobb, ha nem nyúlsz semmihez. Nagyon lassú vagy, bár alapos. Este egy szerencsés találkozás? Igen! Ha elmész otthonról, jól fogsz szórakozni.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap is nehéz lesz, ez alkalommal azért, mert bár a Hold továbbra is az Oroszlán jegyében áll, de egyszersmind szünetel is. Most egyszerűen túl sokat vársz el másoktól, túl nagyok az igényeid, és a végén csalódott leszel, mert semmi sem jön úgy, ahogyan azt elvárod. Szaturnusz és Neptunusz megnehezítik döntéseidet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma ismét egész nap Holdszünet van. Ez erősíti tudatalattidat. Minden, ami ott rejtőzik, és azt hitted, hogy jól elrejtetted, ma elő akar lépni tudatodba: sérelmek, csúnya érzések, viszonzatlan szerelem - mindez észre véteti magát. Ez természetesen elvonja figyelmedet a munkáról, mert gondolataid egész máshol járnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma ismét hosszú Holdszünet van. Már az éjjel elkezdődött, és este 21.25-ig tart. Ezalatt kapcsolat jön létre Szaturnusz és Neptunusz között. Ez jó jel a számodra. El tudom képzelni, hogy ma reggel tudomást szerzel valamiről, ami nagyon kellemes neked.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napot is egy egésznapos Holdszünet árnyékolja be, ami akadályozza munkádat. Különösen az önálló kezdeményezéseket bojkottálja. A rád bízott feladatokkal viszont tudsz boldogulni. Ha viszont lehetőséged van rá, hogy a Holdhoz hasonlóan magad is szünetet tartsál, akkor élvezheted a Holdszünet pozitív oldalát. Ha meditálsz, belső erőt érzel magadban, melyet boldogságnak érzel, és amiről tudod, hogy senki és semmi nem veheti el tőled.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ismét egész nap Holdszünet van, így a Mars-Neptunusz kapcsolat még tud ma is érvényesülni. Főleg azok érezhetik ezt meg, akik nem törődnek a Holdszünettel, és azt hiszik, hogy minden a legnagyobb rendben van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A csillagok valósággal felszólítanak arra, hogy hanyagold el a kötelességeidet. Egy kemény landolás lehetőségét ezért nem is lehet kizárni. Álmodozz, ha van rá időd, de különben maradj realista. A csillagok azt mondják: első a munka, aztán a pihenés! Este azután büszke lehetsz magadra, és elégedetten pihenhetsz.

 

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: