2012-09-27 09:29:34• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Bika - kritikus időszak kezdődik

Napi horoszkóp szeptember 27-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon a Hold a Halak jegyéből sugárzik, és Neptunusszal lép kapcsolatra. A tegnapi Mars-Vénusz kapcsolat már a lesz egzakt. Ma nem lehet kizárni, hogy elveszted az orientációdat, valamit elfelejtesz, vagy valaki cserbenhagy, akire számítottál. Ezenkívül úgy néz ki, hogy olyan emberekkel találkozhatsz, akikkel már több életen keresztül feszült viszonyban vagy. Összeütközés fenyeget tehát, de ez nem egy első alkalom lesz, hanem a folytatása sok megelőzőnek. Nem gondolod, hogy már elég lenne?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma különösen kritikus időszak kezdődik. Egyrészt azért, mert a Hold a Halak jegyében jár, és ott már délelőtt Neptunusszal találkozik. Neptunusz egy csodálatos bolygó, de két oldala van: összezavarhat, de meg is világosíthat. Legjobb, ha mindjárt felkelés után fordítasz tíz percet a szebbik oldalára, és meditálsz. Ez beállítja hangulatodat, és megakadályozza, hogy túl könnyen a negatív oldal csapdájába essél. A továbbiakban kellemetlen kapcsolatra kerül sor Vénusz és Mars között. Az erős Neptunusz befolyással együtt ez oda vezethet, hogy szőnyeg alá seprik a konfliktusokat, és ezek később sokkal vehemensebben törnek elő. Légy hát óvatos!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon is hatnak a tegnapi csillagok. Valahol kirobban a feszültség. Jó lesz odafigyelni! Közvetlenül ugyan ez nem érint téged, de nem laksz lakatlan szigeten. Mások rossz hangulata kihathat rád.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai lesz a legnehezebb napod, mert Mars és Vénusz feszült quadrát fényszög alatt találkoznak egymással. Ezzel fokozódik a hajlamod arra, hogy részt vegyél egy perpatvarban. Már reggel küldj a fejedbe egy vidám üzenetet, amit ilyen esetekben alkalmazni tudsz. Délután a Hold, aki most a Halak jegyében található, már jobban érvényesül. A világ békésebb lesz. A nyugalom hulláma terjed el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap egész más lesz, mint amilyen a tegnapi volt. Gondokkal vagy legalábbis rossz hangulatban ébredsz. Amint találkozol valakivel, fennáll a félreértés veszélye, ami veszekedéssé is fajulhat. Most fontos, hogy vissza tudd tartani magad. Tudom, hogy ez neked nehezedre esik, de ma jobb, ha túl tudsz lépni az árnyékodon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap szinte még rosszabb lesz, mert egyes emberek rossz hangulata alattomosan téged találhat el. Valaki például kezdetben barátságos hozzád, és egyszerre valami undorító aljassággal folytatja. Megint a Hold az, aki a Halak jegyéből mindent vékony fátyollal borít be. Ma valóban oda kell figyelned, hogy ne mérd fel rosszul az embereket, és ne ítéld jónak azt, aki mindem, csak nem az.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon óráról órára romlik a helyzet. A Hold belépett a Halak jegyébe, ami nincs nagyon ínyedre. Ráadásul feszült kapcsolat jön létre Vénusz és Mars között. Lehet, hogy ez összeütközést jelent egy kollégáddal, kedveseddel vagy bárkivel. Fontos, hogy előre tudd: ezt a csatát nem nyerheted meg. Vesztened sem kell azonban, ha diplomatikus képességeidet beveted.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold ma kedvező helyzetben, nevezetesen a Halak jegyében áll, de Vénusz és Mars kedvezőtlen kapcsolatot vesznek fel egymással. Ez ismét azt okozhatja, hogy Marsoddal túllőhetsz a célon, amiért aztán megkritizálnak, vagy még rosszabb, vitába bonyolódsz, ami el is mérgesedhet. Inkább maradj megfontolt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold mára a Halak jegyébe lép, és mindjárt délelőtt Neptunusszal találkozik, ami könnyen hibákhoz és csalódásokhoz vezethet. Figyelj hát különösen jól oda, különösen akkor, ha kockázattal járó hivatást gyakorolsz, és koncentrált munkát kívánnak meg tőled. Neptunusz azonban nem csak veszélyes, hanem ajtókat is nyit egy másik világba. Ha magadhoz engeded, közelebb kerülsz a saját lelkedhez. Sajnos van egy másik konstelláció is, ami tulajdonképpen csak kedvezőtlen: Mars és Vénusz quadrát fényszögben találkoznak egymással. Úgy lehet mondani, hogy a küzdőtéren találkoznak, ahol csak arról van szó, hogy ki a jobbik. Ez áttevődik sajnos rád is. Így, ha nem vigyázol, könnyen belekeveredhetsz egy veszekedésbe.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma a Halak jegyében áll. Ezenkívül Vénusz feszült kapcsolatot vesz fel Marssal. A Hold és Neptunusz is összetalálkoznak. A hatás olyan, mint egy erős viharé. Sokan fejfájást is kapnak, mások csak fáradtak lesznek. Mit tehetsz ez ellen? Igyál sok vizet, gyakran szellőztess a helyiségekben, ahol dolgozol, és szabályos időközökben tarts szünetet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma kezdődik a hét kellemetlenebbik fele. A Hold a Halak jegyében áll. Már délelőtt feszült quadrát fényszögű kapcsolat jön létre Vénusz és Mars között. Ilyenkor sokkal többet civakodnak az emberek. Legyél óvatos, ne hagyd magad az általános hangulattól megfertőzni. Programozd be magad barátságos fellépésre, mosolyogj, ha találkozol valakivel. Legjobb lenne már délelőtt egy félórát meditálni. Így nem árthat neked ez a Vénusz-Mars kapcsolat sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold mára belépett a te jegyedbe. Ez alatt a Hold alatt sok jó megsejtésed támad, ezért gyakran figyelj befelé önmagadba, és fogd fel, amit a kozmosz akar neked mondani. Ez különösen este jó. Legjobb, ha papírt és ceruzát veszel, és felírod ötleteidet. Egy másik időpontban kielemezheted őket, és megláthatod, mit tudsz belőlük megvalósítani. Fel kell még hívjam a figyelmedet egy feszült fényszögű kapcsolatra Vénusz és Mars között. Ez agresszivitásra késztet – nem feltétlenül téged, de egészen biztosan sok más embert. Könnyen lehet, hogy dolgod akad ilyenekkel. Megérzed a veszélyt, és ki tudsz térni előle időben.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: