2019-10-29 07:55:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - akár még egy új szerelem is feltűnhet a láthatáron

Napi horoszkóp október 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön nyolcadik sorsterületén együttáll ma a Hold, Merkúr és a Vénusz. Társulásához, ha hitelre van szüksége, jó eséllyel indulhat most, szinte semmit sem kell tennie érte. Partnerével szerelmes összebújásra számíthat a mai este folyamán.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz, mint az ön uralkodó planétája kiváló sugárzásokat kap ma a hetedik sorsterületén. Ez kedvezően hat a szerelmi ügyekre, minden viszály elsimulhat, sőt reményteljesnek mutatkozik, akár még egy új szerelem is feltűnhet a láthatáron.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A hatodik sorsterületén kisebb bolygócsoportosulás vonul át, ez kellemes közérzetet biztosít. Munkahelyén, ha volt konfliktus, most az is rendeződhet, sőt munka után közös szórakozásra is van lehetősége munkatársaival.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap, a Vénusz, a Merkúr és a Hold ma az ön szerelmi sorsterületén halad át, szeretetteljesnek mutatkozik párkapcsolata, ha független, akkor akár most egy új szerelem is indulhat. Ha az idősebb korosztályhoz tartozik, boldog pillanatokat élhet át családja, gyermekei körében.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma próbáljon meg ellenállni a kísértésnek, hogy evés-ivással kényeztesse magát, ez nem tenne jót testsúlyának és egyébként is bűntudata támadna utána. Otthonában élvezetesen töltheti a napját, kedve támadhat lakása csinosítására.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma vidám és barátkozó kedvében van, szívesen szóba elegyedik bárkivel, egy csodálatos napja lehet, akár egy rövidebb kirándulást is megtehet barátaival, ha épp nem esik. Gyönyörködjön a szép környezetben és figyelje ön körül a felderült arcokat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma négy planéta tartózkodik az ön második sorsterületén, a hangsúly az anyagi ügyekre és a biztonságot jelentő befektetésekre terelődik. Az is elképzelhető, hogy épp ellenkezőleg, felesleges vásárlásokra költi a pénzét, amit természetesen másnap megbán.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jó néhány bolygó tartózkodik most az ön első sorsterületén, ez előtérbe helyezi személyes céljait. Készen áll arra, hogy hátrahagyja a múltját, és egy új személyes ciklust indítson el.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne kezdjen új dolgokba, inkább a meglévőeket próbálja lezárni. Azokat a helyzeteket, amelyek már nem szolgálják a fejlődését, most hátrahagyhatja. Az energiáit személyes magánügyeire koncentrálja!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Meglehetősen boldog, célorientált nap a mai, a kitűzött céljainak semmi nem szab határt. Erősebb közösségi érzése van, szívesen dolgozik magasabb célokért.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A hatóköre, a kompetenciája különösen érzékeny pontja a mai napon. Ragyogni akar, bebizonyítani másoknak értékességét és kézzel fogható eredményeket akar látni saját maga körül. Elismerésben lesz része, függetlenül attól, hogy ezt ön elvárja, mert a munkájára, eredményeire mindenki felfigyel.


Halak: II. 19. - III. 20.

Mostanában a magasabb értelmet keresi az életben, szeretne megszabadulni a napi darálótól, ezért még némi kockázatot is vállalva, de elutazik, hogy szellemét tágítsa. Ha erre nincs lehetősége, akkor könyvekbe menekül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: