2015-09-13 08:10:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - remekül alakul ez a mai nap

Napi horoszkóp szeptember 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz az Oroszlán jegyében, a Hold a Szűz jegyében áll. Lendületből ma sem lesz hiány! Az esős idő ellenére menj el kirándulni, ezzel levezetheted a felesleges energiáidat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében jár. Energikus és optimista vagy, remekül alakul ez a mai nap. A párkapcsolatodban szép pillanatokat élhettek át, nagyon egy hullámhosszon vagytok a pároddal.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Szűz jegyében maradt. Jó alkalom megbeszélni a dolgokat azokkal, akikkel valamilyen formában „egy csónakban evez". Most jól tud kommunikálni érzelmi szinten és tisztában lesz saját érzéseivel. A színtiszta logikát igénylő problémák vagy helyzetek tisztázását inkább hagyja máskorra.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ha teljesen őszintén és becsületesen jár el másokkal szemben, szót tud érteni velük. Jó alkalom a befelé tekintésre és önvizsgálatra. Ha egyedül nem tud megbirkózni egy problémával, beszélje meg a dolgot valakivel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében áll. Szuper hétvégét ígérnek a csillagok. Nap közben tegyen rendet a háztartásban, ez este pedig legyen az életörömé.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Remek alkalom nyílik a kapcsolatainak a javítására, talán egy barátnőjével rendezheti a viszonyát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Érzelmei és reakciói ma keresztülhúzhatják döntéseinek ésszerűségét és kommunikációs zavarokat okozhatnak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Állandóan tegye fel a kérdést, hogy vajon az, amit most gondol vagy érez, valóban az Ön saját gondolata és érzelmei-e, vagy pusztán másokról átvett reakció, amivel sosem azonosult igazán.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Érzelmeinek hangot kell adni, nem pedig elfojtani, ez most mégsem fog simán menni. Érzelmileg annyira felkavart állapotban van, hogy olyasmit mondhat, amit később megbán. A logikus gondolkodás most nem az Ön erőssége, jobb, ha a fontos döntéseket későbbre halasztja.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ma könnyedén meg tud beszélni olyasmit is, amit máskor szörnyen nehéznek találna. Ne szalassza el ezt az alkalmat fecserészéssel. Rá kell szorítania magát, hogy azokat a témákat hozza szóba, amelyek igazán jelentőséggel bírnak az Ön számára.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Szűz jegyében áll. Alkalmas időszak számolással járó és nagy odafigyelést igénylő, aprólékos szellemi rutinfeladatok elvégzésére. Alkalmas ez a vasárnap arra, hogy rendbe tegye otthoni irattárát.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll. Észjárása világos és pontos, amely elősegíti a tárgyilagos és hatékony kommunikációt. Kíváncsisága felélénkül és új dolgokat akar megtanulni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: