2017-04-28 23:50:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A szerelem sok boldogságit ígér ma önnek!

Napi horoszkóp április 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars az Ikrek jegyében áll, és rengeteget segít önnek. Ha mára időzíti a tavaszi nagytakarítást, akkor jól jár, gyorsan halad majd a munkával. Azért a szabadidős programok se maradjanak el, szervezzen találkozót a barátaival!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne csodálkozzon semmin, és készüljön fel egy izgalmas napra. Ha délig nem történik semmi lelkesítő, akkor vegye át az irányítást, és hívjon meg valakit egy kávéra. Sok újdonságot hallhat majd.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold és a Mars is az Ikrek jegyében látható. A párkapcsolatára kellene ma fókuszálnia, jó lenne felfrissíteni és új alapokra helyezni a viszonyukat. „Gyomlálja ki” a régi szokásokat, és koncentráljon a kapcsolat megújítására.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz a Halak jegyében áll. A hétvége stresszmentes lesz, és ez jót fog tenni önnek. Minden a tervek szerint halad, épp, ahogy elképzelte. Este keressen magának jó társaságot, és élvezze a kötetlen csevegést.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ha a partnere nem látnok, (márpedig nem az), akkor itt lenne az ideje, hogy megossza vele a gondolatait. Öntsön tiszta vizet a pohárba, és mondja el neki, hogy min szeretne változtatni. Megértőbb lesz, mint azt remélte!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy kicsit simulékonyabbnak kellene lennie. Próbálja meg tiszteletben tartani a kedvese véleményét akkor is, ha nem ért vele egyet. Különben a hétvégén állandó viták helyszíne lesz az otthonuk…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Amilyen szívesen és könnyen barátkozik, olyan könnyen össze is tud veszni másokkal – most épp egy jó barátjával rúgja össze a port… A Vénusz jó hatással van a szerelmi életére, akár egy új románc is szövődhet, ami viszont komoly bajt okozhat, ha jelenleg nem egyedülálló.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jól érzi magát, és egy pihentető hétvégének örülhet. Elintézhet néhány beszerzést, utána már kellemesen megy tovább az idő. Mivel remek a kisugárzása, ezért most szívesen látott vendég minden helyen.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Készüljön fel arra, hogy valaki megpróbálja majd rábírni egy titkos kapcsolatra, és csak nehezen lesz képes ellenállni ennek a kísértésnek. Pedig most „megéri” hűségesnek lenne – az új románc, bár nagyon kecsegtető, valószínűleg nem lesz tartós!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy családi összejövetel során, bár igyekszik elkerülni, mégis az üzleti ügyek kerülnek szóba. Bár ez nagyon idegesíti, végül mégis örülhet: remek tippeket kaphat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szerencsés napra számíthat. Ha kedve támad valami szokatlan vagy új dolgot kipróbálni, ne hagyja, hogy lebeszéljék erről! Ha párt keres, a Vénusz most megkönnyíti az ismerkedést.

Halak: II. 19. - III. 20.Ne veszítse el a humorérzékét! A mai nap folyamán néha már komédiába illő helyzetek fordulhatnak elő – semmi sem úgy alakul, ahogy tervezte, de végül jó irányt vesznek az események. Este varázslatos órákat tölthet el egy jó barátjával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: