2019-03-17 07:35:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Véget ér az egy helyben topogás

Napi horoszkóp március 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold még a Rák jegyében van. Őrizze meg jókedvét és humorát. Ha valaki keresztbe akar tenni önnek, így nem éri el eredményét. Ne okozzon örömet az illetőnek azzal, hogy lelombozódva lássa. Olvasson egy romantikus könyvet.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Apró bosszúságok érhetik reggel, de annál jobban alakul tovább a napja. Véget ér az egy helyben topogás. Végre erősnek érzi magát.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A szerelem boldoggá, de olykor bizonytalanná is teszi. Legyenek türelmesebbek egymással, a Vénusz lehetőséget teremt a feszültségek kedvező megoldására.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold még az ön jegyében van. Kedvességével, jó humorával nagy hatással van szűkebb társaságára. Saját vonzerejével tisztában van, és ezt elég sokszor ki is használja. Ahol ma megjelenik, azonnal a középpontba kerül.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Olyan dolgokra költhet, amiket már régóta kinézett magának. Egy méregdrága holmi megvétele buta döntés lenne, kiváltképp akkor, ha tudja, hogy úgyis hamar ráunna.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Törődjön többet önmaga kényeztetésével, vásároljon szép új holmikat, válasszon minél színesebb öltözékeket. Szánjon minél több időt a vásárlásra, de csak olyan dolgokat vegyen, aminek biztos, hogy hasznát fogja venni.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Rákban van. A romantika, a szerelem dominálnak a nap folyamán. Ha még nem foglalt szíve, akkor biztos, hogy Ámor nyila eltalálja az önét is. Ha már van párja, csodás, felejthetetlen este elé néznek.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Romantikus napra számíthat. Az érzelmek, a szerelem dominál. Az estét töltse kedvesével, bizonyára szép élményekben lesz része.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Társkapcsolati problémái még nem tekinthetők teljesen megoldottnak. Családi és közeli rokoni kapcsolataiban is lehetnek még kisebb feszültségek. Anyagi helyzete viszont javulóban van.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy kellemetlen családi esemény árnyékolja be a mai napját. A legnagyobb sikert ma akkor éri el, ha kiegyensúlyozottan, higgadtan viselkedik és magabiztos.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Fontos döntések és lépések várhatók a nap folyamán. A döntésekből nem szabad kihagynia a párját! A közelgő vakáció tervén is dolgozhat egy kicsit.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ön ma vidám, jó kedvű és őszinte a társaival. Ha hozzászól valami témához, biztos, hogy azonnal a lényegre tér, és nem beszél mellé. Érthetően fejezi ki magát, így el is nyeri a többiek csodálatát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: