2020-01-09 08:02:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Váratlan látogatók érkezhetnek az otthonába

Napi horoszkóp január 9-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az ön negyedik sorsterületén halad át, most úgy érzi, több magánéletre van szüksége a szokásosnál, leginkább az otthoni bázis megszilárdítására koncentrál. A családi és személyes ügyek most elsőbbséget élveznek a munkahelyi ügyekkel szemben.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold szextilt alkot az ön első sorsterületén tartózkodó Uránusszal. Váratlan látogatók érkezhetnek az otthonába, de hamar feltalálja magát, megvendégeli ismerőseit, és örül, hogy egy új impulzus érte a mai napon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most lehetséges, hogy a tervein módosítania kell. Tartsa nyitva a lehetőségeket, mert az ön által elképzelt ütemezés nem valósul meg. A mostani tranzit alatt számíthat a háztartási gépek elromlására is.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold belépett ma az első sorsterületére, ez tükröződik a hangulatingadozásán is. Ilyenkor napokig nem tud tisztába jönni az érzéseivel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Megfelelő nap a mai a kollégákkal való kapcsolattartásra, a társasági eseményeken való részvételre. Most könnyebb kapcsolatot létesíteni a hasonló gondolkodású személyekkel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Megfelelő idő az új projektek indításához, vagy bármit felfrissíteni, aktuálissá tenni. Az üzleti és a magánügyek simán zajlanak. Optimistán látja a jövőt, és minden oka meg is van a bizakodásra.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold belépett az ön karrier sorsterületére, figyelme most az elismerésre irányul. Előtérbe kerülnek a szakmai tevékenységek, a jó hírneve, vagy az, hogy a kollégák megbecsülik-e önt. Nagyon érzékeny a hírnevére vagy a dicsőségeire.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Szaturnusz és a Plútó konjunkciója már éles, ez a konstelláció mindig óriási lehetőséget hordoz magában az önmegismerésre, és ez a bolygópáros hatalmas átalakító energiával rendelkezik. Ha bármilyen módon foglalkozik az önismerettel, akkor nagy lépéseket tehet a lelki béke megteremtése felé.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az ön nyolcadik sorsterületén utazik át, most nagyobb vágyat érezhet az érzelmi kötelezettségek vállalása iránt. Több értelmet keres az életben, és több lelki élményben is lehet része, melyet most nagyon nagyra értékel.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz-Plútó az első sorsterületén már éles, erősen hat. Ön lassan, de biztosan halad a célja felé. Kezdi maga alatt biztosabban érezni a talajt, ez vonatkozik külső-belső világára is.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön hatodik sorsterületén vonul át, ez egy kissé introvertált időszak. Most nem nagyon tudja félretenni az érzelmeit, sőt sokkal jobban odafigyel rájuk, a kis dolgoknak is nagyobb jelentőséget nyilvánít, mint amennyit szokott.


Halak: II. 19. - III. 20.

Most hatalmas érzelmi igénye van arra, hogy meghallgassák, észrevegyék. A kikapcsolódás, a hobbi, a romantika és minden, ami örömöt nyújt önnek, hangsúlyosabbá válik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: