2020-04-21 07:50:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Úgy dönthet, felhagy egy egészségtelen szokásával

Napi horoszkóp április 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma konjunkciót alkot a Merkúrral az első sorsterületén. Ez a konstelláció elhomályosíthatja a józanságát, az érzelmi kötelékek fontosabbak most, ezért nem a legjobb időszak a döntések meghozatalára. De beszélgetésekre, kapcsolatok ápolására alkalmas nap.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Remekül működnek ma ösztönös megérzései. Érdemes fontolóra venni kisebb változásokat a megszokott életritmusában. Úgy dönthet, felhagy egy egészségtelen szokásával.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr-Hold konjunkciója miatt hangulatingadozásai lehetnek, különösen ha valamilyen nyomás alá kerül, például döntéshelyzetben kell határoznia. Az érzelmi kötödései felülírhatják ön egyébként hajszálpontos észleléseit. A kommunikációja könnyed, de felületes lehet.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Kosban elhelyezkedő Hold-Merkúr konjunkció miatt ma sokat fecseg, beszélget, a gyors gondolatmenetét időnként alig lehet követni. Munkájában ahelyett, hogy fontossági sorrendet állítana, mindenbe belekap és próbál egyszerre több feladatot megoldani, ami még önnek sem megy könnyen.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érzelmei elhomályosíthatják kitűzött céljait, még szerencse, hogy rendszerint két lábbal áll a földön, és az eddig megalapozott munkának beérik a gyümölcse. Szép eredményekre számíthat a mai napon.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön roppant gyakorlatias természetű, most szakítson időt az önnek ajánlott szerződéslehetőség tanulmányozására, de ma még ne döntsön. Érzelmileg is kiegyensúlyozott napra számíthat.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most önnek nagy szüksége van a lélektől lélekig érő beszélgetésekre. Szerencsére párjában megtalálja most a partnert minden szempontból, maximum annyi lehet a nyugtalanság, hogy türelem híján egymás szavába vágnak.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Önnek most nagy szüksége van a jól szervezett hétköznapokra, hogy be tudja osztani az idejét munkája és családja között. Ami többé-kevésbé sikerül is, de ha családtagjai megzavarják otthon végzett munkájában, csípős kritikával illeti őket.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön kedveli a kockázatokat, és bizonyos játékszenvedély is fűti. A Merkúr-Hold konjunkciója ma az ön ötödik sorsterületén halad át, emiatt különösen örömmel veszi a kihívásokat. Remélhetőleg tudja végezni a munkáját, legalább otthonról.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma családi jellegű beszélgetései lehetnek partnerével, vagy szüleivel, lehet, hogy kissé túlaggódja a helyzetet. A Merkúr-Hold konjunkciója miatt nem igazán tud egy helyben maradni, jól tenné, ha legalább sétálna egy nagyot.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A szavak ma pergően és szaporán áradnak önből, most a másik fél véleménye nem különösebben érdekli. Érveit, mint a kardot úgy forgatja, senki sem tudja meggyőzni, védi az álláspontját.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma rábeszélőképességét remekül érvényesíti. Ha az üzleti életben érdekelt, most remek szerződéseket köthet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: