2015-02-21 21:22:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Törődjön többet magával!

Napi horoszkóp február 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kos jegyében áll, de már elhagyta az Uránuszt. Fontos, hogy megőrizze hidegvérét. Tegye azt amit tennie kell, ezt azonban lendülettel és mosolyogva is megteheti. Az elvégzett kötelesség után pedig ismét azokra a dolgokra irányítsa a figyelmét, amelyek a szívén fekszenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Négy bolygó is áll a Kos jegyében, és ez jó formába hozza Önt. Az Ön horoszkópjában a legmagasabb ponton a Merkúr áll, ez pedig azt mutatja, hogy nagyon fontosakká válnak a részletek. Törődjön többet magával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Nap a Halak jegyében áll, az Ön horoszkópjának legmagasabb pontján, együtt a Neptunnal. Mintha bizonytalanná vált volna. Lehetséges, hogy meg kell válnia jelenlegi állásától, hogy elfoglalhassa a helyét az új hivatásában. Ha lehet csak olyan helyről vásároljon élelmiszert, amit jól ismer.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Kos jegyében áll. Hívja fel a barátait, és szervezzenek egy közös programot. Lehetőleg legyen benne kirándulás is, vagy egy jó hosszú séta. Ezzel sokat tehet az egészségéért is. Sikeres napnak néz elébe, pontosan azt éri el, amit akart.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Kos jegyében áll, itt látható az Uránusz a Mars és s a Vénusz is. A Hold szünetel. Mit lehetne ilyenkor tenni? Tulajdonképpen semmit, de alkalmas például tervek készítésére, a jövő hétre való ráhangolódásra, és hasonlókra. Este egy vita elbizonytalaníthatná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Négy bolygó van a Kos jegyében, de a Nap már Önnel szemben áll a Halak jegyében. Használja ki ezt az időszakot. Kezdjen hozzá elképzeléseinek megvalósításához. A legjobb ötletek sem érnek semmit, ha nem kezd velük valamit. A Merkúr már előre mozog az Ön munkát jelző területén. Tervezze meg a jövő hét teendőit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Kos jegyében áll, szemben Önnel, de nem találkozik egyetlen bolygó fényszögével sem, vagyis szünetel. Hagyjon minden fontos dolgot későbbre, foglalkozzon azzal, amit semmiképpen sem tud elkerülni, különben komoly problémákkal kerülhet szembe. Estére kifogyhat az ötletekből. Próbáljon kimenni a szabad levegőre, úgy tud leginkább lazítani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Kos jegyében áll. Annyi mindent szeretne elvégezni, de a Hold szünetel, nem enged semmit tenni. Olyan programot szervezzen, ami a párjának is tetszeni fog. A legszebb az lenne, ha együtt vacsoráznának egy elegáns étteremben. Van ennek valami akadálya?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Mars már a Kos jegyében van a Vénusszal áll együtt. Ön nagyon jó szervező, ezért válogassa ki azokat a feladatokat, melyeknél holnap már a tehetségét kamatoztathatja. Jelentkezzen be a kozmetikusához és a fodrászához is. Ámor már célba vette Önt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Kos jegyében áll, szünetelni készül. Most védettségre, törődésre vágyik. Különösen szépnek fogja találni ezt a napot, ha éppen frissen lett szerelmes. A hetedik mennyországban érezheti magát. Boldog és elégedett lehet, minden a legnagyobb rendben van.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Nap a Halak jegyébe lépett, a Hold a Kos jegében áll. Lesz ideje mindent nyugalomban eltervezni, amit tenni szeretne. Egészen biztos lehet abban, hogy egyedül lehet egy pár óráig. De utána emberekkel szeretne együtt lenni, olyanokkal, akiket igazán szívből szeret.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Nap a Halak jegyében áll, együtt a Neptunnal. Vagy annyira rá van hangolódva másokra, hogy késznek mutatkozik magáról is megfeledkezve segítségükre lenni, vagy még a mindennapos feladatainak sem tud eleget tenni, és el akar menekülni a valóság elől. Néha nehéz megmondani, melyik lenne a helyes irány.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: