2015-10-28 09:57:05• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Szuper napnak ígérkezik a mai

Napi horoszkóp október 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma nem lesz képes az alkalmazkodásra, de arra sem, hogy elengedje magát. A stratégiája: „mindent, vagy semmit", és ez megnehezíti azt, hogy egyetértésre jussanak vitapartnerével.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A szerda szuper és sikerekben gazdag napnak ígérkezik, még egy jó ügyért is síkra száll. A munka különösen könnyen megy, mert a Holdon kívül a Nap és a Vénusz is támogatja. Az estét semmiképpen se töltse egyedül!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Mérleg jegyében áll: a mai nap megfelelő minden munkához, mely kapcsolatok összehozásával, kereskedelemmel, kémiával, fotózással, nyomozással, vagy kutatással kapcsolatos.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szívesen segít, ha ez csak az idejébe kerül, szeretné „szolgálni az embereket", de majdnem képtelen lesz arra, hogy megértse az érzéseiket. Ma csak azt hajlandó megtenni, ami az akaratával egyezik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az anyagi javakat jelző területén látható a legtöbb bolygó, így ma a pénzügyek lesznek terítéken. Késő délutánig könnyedén elvégez olyan feladatokat, amikkel máskor nem szívesen foglalkozik, estére azonban összekuszálódnak a dolgok, még saját magával is ellentmondásba kerülhet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kiváló nap ez a szerződéskötésekre, vagy társulások létrehozására: a haszon kölcsönös lesz. Ugyancsak alkalmas az idő arra, hogy jogászokkal vagy más szakemberekkel konzultáljon az ön számára fontos dolgokról.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön rendkívül hagyománytisztelő, ezért inkább csendben elviseli azt is, ami tönkreteszi, csak ne kelljen szembe mennie az elvárásokkal. Ha házasságra készül, gondolja meg, nem csak azért lépne-e frigyre, hogy megnevelje a másikat, mert ez egészen biztosan nem fog sikerülni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Pluto ma jó kapcsolatban van a Holddal. Ez rámutat a mély érzelmekre, de az érzelmek kontrolljának képességére is. Élvezheti a másokkal való érintkezést, de ne pazarolja az idejét felületes kapcsolatokra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagy a valószínűsége annak, hogy a születésekor a családnak volt egy kertes háza. Ön is ilyet szeretne most, ez felelne meg a legjobban az életvitelének. Ön eléggé aktív, és hisz önmagában. Most a csillagok is segítik abban, hogy valóra tudja váltani költözéssel kapcsolatos terveit.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A szerda lesz a legjobb napja ezen a héten. A Hold és a Pluto kapcsolata biztosítja, hogy bravúrosan elhárítson egy vészhelyzetet. Ma talán még a lottón is nyerhet...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma túlzottan érzékeny, és az idegrendszere is túlterhelt, ezért lelki tusákat vív, és könnyen megsértődik. Vizsgálja meg, melyek azok a tényezők, amelyek akadályozzák az életét!

Halak: II. 19. - III. 20.
Mozgalmas nap vár önre, sok tennivalóval és sok nyüzsgő kollégával. Ha idegesíti a pörgés, hallgasson valamilyen nyugtató zenét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: