2012-07-22 01:01:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Szerelmet jeleznek önnek a csillagok!

Napi horoszkóp július 22.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hiába okos és tanult ember ön, a magánélete valahogy mégsem úgy alakul, ahogy azt szeretné. Talán az okosság nem azonos a bölcsességgel. Ebben még volna mit tanulnia. Mélyedjen el a filozófiában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

 

Szerelmet jeleznek önnek a csillagok! Talán nem pont úgy, vagy azzal, ahogy és akivel vágyta volna. De ne utasítsa vissza, Különösen, ha már régóta magányos, érdemes egy kicsit „gyakorolnia”. Aztán megjön a kedve is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A pontossága tiszteletre méltó, az akkurátusság pedig egyenesen erény lehet. De nem mindig is mindenhol. Az otthonában azért néha elengedhetné magát. Különben még rigolyásnak nhet a családja szemében.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

 

Kicsit vissza kellene vennie a tempóból: ne akarjon egy nap alatt megvalósítani mindent, amit az utóbbi időben ugyancsak elhanyagolt. Különösen a lakásfelújítás követelhet meg öntől igen sok áldozatot. Pihenésképpen mondjuk horgásszon!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kisebb zavarokra, félreértésekre számíthat, amiket nem lesz könnyű kimagyaráznia, Mint mindig, most is a legjobb út az őszinteség lehet. A szépítő hazugságokat ugyanis már nem tudja fejben tartani, és előbb-utóbb lebukik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A nap kezdetben döcögősen indul, de aztán lassanként sikerül belerázódnia. A végén minden kitűzött feladatával végezhet, és még egy kis szundikálásra is juthat ideje. Az ifjabbakat pedig még a szerelem sem kerüli el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ahogy a Delphoi jósda felirata mondja: „Ismerd meg önmagad!” Bizony, minden az önismerettel kezdődik. A sorsa önben rejlik, csak az a kérdés, hogy mennyire van tudatában az önt mozgató erőknek. Keressen meg egy asztrológust!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Önnek megvan az a jó tulajdonsága, hogy felismerje, ha hibázott. Ámde egy nagy hiányossága van: nemigen tud bocsánatot kérni. Ezen a téren ma sokat javíthat, ha sikerül végre levetkezie a híúságát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ez a nap a Nyilasok napja lehet. Végre minden sikerül, amibe csak belekezd. Ebben kivételesen a társa is ön mellett állhat. Csak azt ne gondolja, hogy ez mindig így lesz. Használja ki a mai nap kedvező cdsillagait!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy váratlan találkozás okozhat zűrzavart ma a lelki életében. Talán mégsem temetett még el minden érzelmet, amirpől pedig azt hitte, már rég a múltté? Persze azért ne ringassa magát illúziókba. Az a hajó már elment.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha mindig csak a saját akaratát szeretné másokra erőltetni, abből nem sülhet ki túl sok jó. A vélemények ütköztetése segít az optimális megoldás megtalálásában. Ha a vágyait mind maradéktalanul kiéli, a végén még teljesen kiég.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kedvező lehetőség adódhat ma az életében munka, utazás, vagy üzleti téren. Akármi is, örüljön a lehetőségnek, és egy pillanatig se habozzon az elfogadásban. Éljen a pillanat adta lehetőségekkel, ez nem pofátlanság.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: