2017-06-17 08:29:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Sűrű napja lesz!

Napi horoszkóp június 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, kedvezőtlen fényszögben a Szaturnusszal. Ha vannak elvégzendő munkái, akkor feltétlenül szánjon elég időt mindenre, mert most váratlan akadályokkal kell számolnia, néhány technikai eszköz is csődöt mondhat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sűrű napja lesz! Talán egy vendégfogadás előkészületei vesznek el sok időt, vagy ünneplésre készülődnek, de az biztos, hogy sok munkája akad a ház körül. Szerencsére ön is tele van lendülettel, így ez nem okoz gondot!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Minél többet pihen, annál eredményesebb lesz a jövő héten, ezt tartsa szem előtt. Ne akarjon mindig mindenkinek megfelelni, nem kell, hogy ragyogjon a lakás, elég, ha ön és a szerettei jól érzik magukat benne.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kicsit összesűrűsödtek a programok, tennivalók… Mindig így van ez, amikor túlszervezi az életét. Most szerencsére minden gyorsan megoldódik. Valaki szavahihetőségében azonban megrendül hite. Ráadásul talán épp egy jó barátja az illető.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Csendes, békés napot ígérnek a csillagok, ön pedig nem is vágyik másra, csak nyugalomra. Ne is tegye ezt tönkre azzal, hogy kötelező meghívásoknak tesz eleget, nyugodtan mondjon nemet, ha nincs valamihez kedve.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A fontos döntéseket el kellene halasztania, mert lelkileg nincs jó formában – a Hold a Halak jegyében áll szemben önnel. Ám van még mit csinálnia – tervezze meg például a nyaralását! Ha az anyagiak gátat is szabnak az ötletelésnek, azért rájöhet, hol tölthetné el kevés pénzből is a szabadságát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma összefut egy régi munkatársával, és jól elbeszélgetnek a régi időkről. Legyen türelmes, amikor egy bonyolult dolgot próbál elmagyarázni valakinek, aki nem igazán nyitott erre. Ne bonyolódjon bele túlságosan a kérdésbe, és főleg ne vitatkozzon róla – nem érdemes…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Világosan látja, mit kellene tenniük másoknak, és tanácsaival nem is spórol. Ma végre rádöbben, hogy bár remek tippeket tud adni, környezete ennek nem örül maradéktalanul, sőt, egyesek sértésnek veszik…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma csak akkor lesz rend a lelkében, ha a külvilágban, a környezetében is elrendezett mindent. Kezdje a napot a kötelező feladatokkal, hogy délután már csak szórakoznia kelljen.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kellemes napra számíthat. Napközben sokat tud pihenni, jókat főz, sokat beszélget a családtagjaival. Este vidám társaság várja, ahol öné a főszerep. Ha ön egyedülálló, akkor most megismerkedhet egy különleges személlyel.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll. Lehetséges, hogy a megbeszélt találkozót a másik fél lemondja. A párja váratlanul előállhat egy nyári utazás tervével. Önnek nincs ellenére a kiruccanás akkor sem, ha csak egy hosszú hétvége lesz belőle.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nem alkalmas az időpont a nagybevásárlásokra, mert többet költhetne, mint amennyit előirányzott magának. Aggodalmai nem megalapozottak. Pillanatnyilag egyes dolgok csak látszólag olyanok, mint amilyennek érzi azokat.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: