2019-02-22 05:25:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Sürgős anyagi gondjai támadhatnak

Napi horoszkóp feburár 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Önnek a tanulás egyáltalán nem okoz problémát, minden új ismeretet azonnal elhelyez egy bizonyos rendszerben. Most olyan dologgal kell találkoznia, aminek nem igazán találja a helyét, és ezért nehezebben boldogul.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Sürgős anyagi gondjai támadhatnak. Tárgyalásai során nem az ön szavai érvényesülnek, jogosan érzi, hogy figyelmen kívül hagyják a véleményét. Higgadtsággal többre megy majd. A szerelmi élete önnek is jól alakul!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nehezen tartja fejben kötelességeit és a határidőket. Szertelensége miatt esetleg bajba is kerülhet, rendezze hát gondolatait. Kérdéseire hamarosan megkapja a válaszokat, legyen egy kicsit türelmesebb!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai a legveszélyesebb napja ennek a hétnek. Most könnyen elhangozhat egy keményebb vagy keserűbb szó, amellyel mélyen megsebezhetjük a másikat. Ön is túlreagálja a dolgokat, ezért jobb lenne, ha távol tartaná magát a haragosnak látszó emberektől.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nem biztos, hogy nagy kedvet érez az anyagi ügyek intézéséhez, pedig szükséges lenne... Ilyenkor gondoljon arra, hogy meg kell alapoznia a családja jövőjét. Takarékoskodással úrrá lehet a gondokon.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Fáradt és kedvetlen lehet, gondolatai elkalandoznak. Útközben ábrándozik, és nem figyel oda a dolgára. Muszáj kicsit koncentrálnia, hogy ne kövessen el könnyelmű hibákat!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Könnyen elbízhatja magát, amikor valami új dolgot kellene elsajátítania, és emiatt elhamarkodott kijelentéseket tehet, amit később kénytelen lesz módosítani. Viselkedésében most a vezetni vágyás dominál. Fontos, hogy megfelelő partnereket találjon a munkáihoz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Komoly lehetőséget adnak a csillagok arra, hogy megismerkedjen valakivel, egy új kapcsolat kezdetéhez ideális a mostani bolygóállás. Természetesen, ha már van párja, akkor ez az időszak a kapcsolat elmélyítését szolgálhatja.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Próbáljon meg többet pihenni. A legjobb lesz, ha este elővesz egy jó könyvet, vagy belefog valami otthoni munkába. Különösen hangzik, de este is dolgozni akar majd, mert az megnyugtatja az idegeit.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Próbáljon meg többet pihenni. A legjobb lesz, ha este elővesz egy jó könyvet, vagy belefog valami otthoni munkába. Különösen hangzik, de este is dolgozni akar majd, mert az megnyugtatja az idegeit.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha a hétköznapok szürkesége feszültséget kelt önben, azt ne másokon verje le. A tegnapi veszekedést ma kibékülés követheti, legyen ön a kezdeményező. Az este izgalmas órák várnak önre.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön elemében van és tulajdonképpen semmit sem tud elrontani. Ha szerencséje van, elutazhat valahová. Nem kell távoli úti célt kitűznie, de jót fog tenni egy kis levegőváltozás.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: