2019-11-05 08:15:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Stabilizálódik egy régóta feszült viszony

Napi horoszkóp november 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A kilencedik sorsterületén áthaladó Jupitert szextillel támogatja a Hold, ha vannak jogi vagy ingatlanügyei, akkor azok most zavartalanul zajlanak. Ajánlott most bármilyen tanulmányt elkezdeni, akár egy nyelvi kurzusra is beiratkozhat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A hetedik sorsterületén áthaladó Nap beéri a Szaturnusz szextiljét, úgy tűnik, párkapcsolatában elsimulnak a gondok, stabilizálódik a régóta feszült viszony. Mindketten sokat dolgoztak ezen, úgy látszik, kapcsolatuk kiállta az idő próbáját.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A hátráló Merkúr a Holddal áll kvadrátban, emiatt amit most ön mond, az totális ellentmondásban van az érzelmeivel. Problémája akadhat az autójával, és egyéb szállítással kapcsolatos ügyeivel.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold kvadrátot alkot a retrográd Merkúrral, késésekre számíthat az üzleti életben, és több erőfeszítésbe telik, hogy megértesse magát a kollégáival. Kevésbé valószínű, hogy most objektív, és hajlamos lehet magát meggondolni, tehát jobb lenne elhalasztani a döntéshozatalt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A hatodik sorsterületén áthaladó Szaturnuszt most a Nap szextillel támogatja, ha volt is egészségügyi problémája, akkor azon már túl van, legalábbis a Nap helyzete ezt mutatja. Remek egészségnek örvend, és valószínűleg megtalálta a munkája és a magánélete közötti egyensúlyt is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Mars az ön második sorsterületén tartózkodik, melyet a Hold egy trigonnal támogat a hatodik életterületről, ez segíti önt most abban, hogy a munkájáért járó fizetséget bőségesen megkapja. Ez növeli az önbizalmát, és magabiztosabban támaszkodhat ösztöneire.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az első sorsterületén átvonuló Marsot a Hold kellemesen támogatja az ötödik sorsterületéről, vágyai és lelkisége most harmóniában vannak egymással. Ez a konstelláció növeli az érzelmeit, felébreszti azokat az impulzusokat, melyek elmélyítik szenvedélyét, az ellenkező neműekkel jó kapcsolatot ápol.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön első sorsterületén tranzitáló Napot a Szaturnusz egy szextillel támogatja, ma alapos munkát végezhet, szervezetten és tervszerűen látja el a feladatait, odafigyel a részletekre. Ezzel magára vonja felettesei figyelmét, melynek később meglesz a pénzügyi haszna.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai nap egy nagyon kiterjedt és boldog virágzó időszak, mind munkában, mind lelkiségben. Ön roppant nagyvonalú az önnél kevésbé szerencsés sorsú emberekkel, személyes népszerűsége növekszik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Minden olyan feladat vagy tanulmány szempontjából kedvező ez a nap, ahol a koncentrált figyelemre van szükség. Elméje rendezetten működik, jól tud összpontosítani, villámgyorsan eligazodik a részletekben, valószínűleg semmit sem kell majd utólag átdolgoznia.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kedvező pillanat ingatlanvásárlásra, valahogy most a külvilág elősegíti az üzleti ügyeit. Pozitív, barátkozó és feldobott hangulatban van. Ha nyilvánosan is kell szerepelnie, most az nagyon jól sikerül. Kedvező időszak csoporttal való foglalkozáshoz is.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma még közelebb kerülhet érzelmeihez, mint általában. Minden bizonnyal romantikus hangulatba kergeti magát, partnere ma rengeteg érzelmet kaphat öntől, amely viszonzásra talál.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: