2014-09-27 09:33:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Rossz társaságba keveredett

Napi horoszkóp szeptember 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Komoly dolgokon is viccelődni támad kedve, ám ezt nem mindenki tudja értékelni. Társát ugyan nem hagyja el a humorérzéke, de barátai már kevésbé tűrik, hogy poénjai túlságosan találóak. Egy kis állat társaságát nagyon élvezheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Lássa be: rossz társaságba keveredett. Főnökével jó a kapcsolata, ám emiatt irigylik. Vigyázzon, mert valaki megpróbálhatja megfúrni a háta mögött, ezzel okozhat kellemetlen perceket önnek! Ne adjon támadási felületet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kisebb utazások - bár nagyon megterhelők - szerencsét hozhatnak, főleg baráti társaságban. A rámenősség a szerelemben most nem bizonyul jó stratégiának. Karmait élezze inkább ellenségein, noha elég lehet pusztán csípős nyelvével küzdenie.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Idegeskedéssel, kapkodással kezdi a napot, és ezzel bizony nem lopja be magát sem családtagjai, sem egy szomszédja szívébe. Pedig az utóbbit igazi támogatójává teheti, ha képes a megfelelő hangot megtalálni vele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Most még megteheti, hogy magas lóról nézi a világot, de előbb-utóbb úgyis alá kell szállni, és akkor még nagyobb kulimászba csöppenhet, mint most van. Sajnos megint csak az önmagával való szigorúság segíthet, mint mindig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy mély barátság van kialakulóban, amit érdemes kiaknázni a praktikusabb célok érdekében is. A gyakorlatias szempontok megvalósításához szükség lesz némi erőlködésre: a másik fél hiúságának legyezgetésére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hízelegni csak ön tud úgy, hogy az mégse tűnjön annak, ami. A kedvesét próbálja megpuhítani, ami menni is fog, de minden álma még önnek sem válhat valóra. Csak az, amire igazán, a szíve mélyéből vágyik. Legyen elégedett ennyivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A családi megbeszéléseket inkább időzítse délutánra, és a konfliktusok taglalása helyett inkább a megoldásokra koncentráljon. Lehetőleg titkolja el mélyen érzett balsejtelmeit, nem jó az ördögöt a falra festeni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Utazásra vágyik, szívesen szabadulna a hétköznapok nyűgeitől, azonban ez családja ellenállásába ütközik. Talán valóban tanácsosabb lenne most otthon maradnia; sűrűsödő gondjai elől ne meneküljön az álmok világába, mert sokasodni fognak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehéz társkapcsolati vitákra kerülhet sor a mai napon, ami vagy megtisztulást hoz mindkettejüknek, és akkor képesek új alapokra helyezni együttélésüket, vagy szakítást. Ha a meghunyászkodás, az elsimítás taktikáját választja, azzal csak elodázza a bajt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Pénzügyei rendkívül zavarossá váltak, nehézségein csak egy jó barát segíthet. Otthonában is kissé idegessé válhat a hangulat, ráadásul a családtagjainak a túl rakoncátlan elektronikus háztartási eszközökkel is meggyűlhet a baja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Pénzügyi gondjai is elmélyülhetnek, ha túlságosan engedékenynek bizonyul. Ráadásul lelki okokból testileg is megbetegedhet, ha mindgi önmagát, a saját érdekeit nyomja el. Egy régi barátság hirtelen újra fontossá válhat.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: