2019-04-01 04:36:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Pénzügyeiben óvatosan döntsön

Napi horoszkóp április 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma az ön tizenkettedik sorsterületén tartózkodik a Merkúr a Neptunusszal együtt állva, ez nem a megfelelőbb pillanat, hogy szerződéseket kössön, ugyanis félreértések vagy csalások okozhatnak zavart. Jobb, ha ma nem ír alá semmilyen perdöntő iratot.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az önnek kiemelten fontos második sorsterületén a Mars halad át, ami feszítő fényszöget vet a Holdra. Pénzügyeiben óvatosan döntsön, mert hajlamos ma könnyelműen költeni a pénzt, utána csak szomorkodhat az üres kassza láttán.


krek: V. 21. - VI. 21.

A Mars ma az ön jegyébe lépett, bánjon óvatosan a szerszámokkal, mert a keze egyébként is sérülékeny területe. Igyekezzen szavakkal sem megbántani senkit, mert most meggondolatlanul beszélhet, mert nagyon harcias kedvében van.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Hold a nyolcadik sorsterületén arra hívja fel a figyelmét, hogy nem dönthet önállóan közösen kezelt pénzügyeikről, mert ez üzleti partnerei vagy társa nem tetszését válthatja ki. Fordított esetben ez önt is rosszul érintené...

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr a nyolcadik sorsterületén kedvező üzleti tárgyalásokat biztosít önnek, főleg ha ingatlan, vagy vagyoni ügyekről van szó. Feltétlenül vágjon bele, mert a csillagok ma segítik ebben.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Merkúr a hetedik sorsterületén halad át a Neptunusszal együtt állva, ami jelenthet önnek egy romantikával teli napot. Ha nincs ehhez partnere, ma találkozhat valakivel, ezen ön is meglepődik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az ön ötödik sorsterületén tartózkodik, ami lehetőséget ad arra, hogy fiatalok társaságában töltse a mai napot, vagy valamilyen kreatív elfoglaltságot talál magának. Ez nagyon boldoggá teszi.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr az ön ötödik sorsterületén együtt áll a Neptunusszal, határozott ösztönzést érez az önkifejezésre, mint például regényírás, vagy a művészet egyéb ága. Az is lehet, hogy egy romantikus regénybe belemerülve tölti a szabadidejét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma több planéta is az ön negyedik sorsterületén tartózkodik, ez arra ösztönzi önt, hogy otthonában vendégül lássa kedves ismerőseit. Mindig is híres volt nagylelkűségéről, ma is ennek adja tanúbizonyságát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A gondolatai gyakran akörül forognak, hogy hogyan tudná anyagi tartalékát gyarapítani. Ma sincs ez másképp, de ne lőjön túl a célon, mert üzletfeleit magára haragíthatja, ha nagyon öncélúan gondolkodik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold ma az ön jegyében tartózkodik, ami igencsak fellelkesíti. Ma olyan, mint egy nagy gyerek, és nem nagyon képes tárgyilagosan szemlélni a dolgokat. Persze néha meg is engedheti ezt magának...


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön első sorsterületén halad át a Merkúr és együttállást alkot a Neptunusszal. Nem igazán akarja praktikus dolgokra fecsérelni a drága idejét, sokkal szívesebben folytat bensőséges eszmecseréket.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: