2012-07-17 08:55:24• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Bika - Pénzügyei kedvező irányban változnak

Napi horoszkóp július 17.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valaki beavatja önt ma féltve őrzött titkába. Legyen jó, és semmiképp se adja tovább, és ne is akarjon ítélkezni felette. Tanácsot is csak abban az esetben adjon az illetőnek, ha az kifejezetten kéri rá. Legyen méltányos!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A pénzügyei kedvező irányban változnak meg az elkövetkező időben. Ön mégis kissé zaklatottnak érzi magát. Talán többet várna. Legyen türelmes, idővel mindent megkap. És nem csak anyagiakban, hanem ami fontosabb, lelkiekben is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma sokkal jobban kellene vigyáznia az egészségére, mint máskor. Talán legjobb lenne, ha ki sem tenné a lábát otthonról. Ha ezt nem teheti, akkor – mivel ma valószínűleg igen erősen süt a nap – öltözzön úgy, hogy a leégéstől megvédje érzékeny bőrét!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha valaki menni akar: engedje el! Azzal nem megy semmire, ha akarata ellenére akarja magához láncolni. Az elengedésben több nemesség, és –lássa be - több vonzás is van! Csak azt veszítheti el, ami soha nem volt az öné.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy jelentéktelen esemény elronthatja ugyan a hangulatát, de ez csak addig tart, amíg ön komolyan veszi. A világ még mindig tele van meglepetésekkel, amik önre várnak. Vegye észre! Várja a jót, és akkor az megtalálja önt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Munkahelyi problémák tehetik kellemetlenné a napját. Ha magába néz, el kell ismernie, hogy a feladatait mostanában nem az öntől megszokott alapossággal végzi. Talán már unja? Ez esetben ideje körülnézni, tovább lépni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy régóta halogatott döntés meghozatalát követeli öntől a mai nap. Szerencsére, most végre a tisztán látása sem hagyja el. És a túlzott reményektől éppúgy tartózkodik, mint a nihilista pesszimizmustól. Az este a szórakozásé.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Lepje meg kedvesét valami személyesen neki szóló dologgal. Az utóbbi időben kissé elmérgesedett önök közt a viszony, a látszat szerint eltávolodtak egymástól. Közelítsék szíveiket! Hisz több az összekötő kapocs, mint a szakadás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Irigyei száma megnőtt az utóbbi időben. Talán puszta lendületessége, természetes lelkesedése az, amely a siker álruháját önre ölti. Ez szúr szemet a szürkéknek. Legyen kegyes, vonja őket bűvkörébe. Akkor szeretni fogják.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Váratlan találkozásban lehet része. Mintha a múlt elevenedne meg életében. A találkozás ráébresztheti: minden megvan, minden visszahozható, semmi nem múlt el teljesen. Ha valami múltbeli jóra vágyik, idézze fel magában az emlékét!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Igazságtalanul viselkedhet ma valakivel szemben, és ezt hamarosan maga is megbánja. Talán ingadozó hangulata teszi, hogy belemar olyanba, aki nem is ártott önnek. Talán jobb, ha ma egyedül munkálkodik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Rendet kellene tennie az életében, és a környezetében. A kettő természetesen hatással van egymásra. Ha a szerelmi élete zűrös, ha párkapcsolata szorul reformra, arra is mágikus hatással lehet egy nagytakarítás.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: