2019-05-10 04:05:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ön mostanában tényleg rengeteget dolgozik

Napi horoszkóp május 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold –Uránusz feszítő fényszöge most egy kis fennakadást okoz a pénzügyeiben, lehet, hogy csak műszaki okokról van szó, és egész egyszerűen csak nem működik a bankkártyája. A gond inkább az, hogy ezt egy-két napig nem is tudja elintézni.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ön mostanában tényleg rengeteget dolgozik, de ugye most már azt is látja, hogy nem fizetség nélkül, és szépen gyarapszik a bankkártyáján elhelyezett összeg. Ez most a belső és külső erőforrásainak megszilárdításának időszaka.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Hold között feszített fényszög okoz most egy kis problémát, nem tudja, a szívére vagy az eszére hallgasson-e. Nincs különösebben semmi baj, előfordulhat egy kis idegesség, plusz pihenő vagy egy kis relaxáció sokat segíthetne most. Ma autó adás-vételbe is bonyolódhat.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Merkúr közötti kvadrát most kibillentheti a szokásos kerékvágásból, élesen reagálhat mindent önt érő kihívásra. Ma ítéletalkotása szigorú, bizonyos körülmények között esetleg szarkasztikus humor is jellemezheti is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold belép ma az ön első sorterületére, de sajnos egy kvadrátot alkot a Merkúrral, ami az ön karrier sorsterületén tartózkodik. Ez azt jelenti, hogy egy kisebb nézeteltérés adódhat ön és felettesei között. Természetesen ön megsértődik, mert méltatlannak találta a kritikát, de azért nézze át a munkáját, lehet, hogy vétett benne apróbb hibát.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Főnökével titkos szerelmi viszonyra léphet. Érthető, hogy mindez tetszik önnek, de hosszú távon esélye sincs a kapcsolatnak, ön pedig nézhet új munkahely után.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Három bolygó tartózkodik ma az ön nyolcadik sorsterületén: önt egyszerűen vonzza a miszticizmus, a spiritualitás. Lehet, hogy beiratkozik egy családállítás-tanfolyamra, és azzal tölt most néhány napot, ami kétség kívül feloldó erejű.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Fókuszban a társkapcsolat, ami meglehetősen ellentmondásosnak tűnik. Egyrészt szívesen flörtöl, másrészt féltékeny a párjára, és semmiképp nem eresztené. Nehéz önön eligazodni...

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A piszkos pénzügyek, ez az, amelyen ma felizgatja magát. Nem mintha ön nem lenne nagyvonalú, de most úgy tűnik, nem érkezett meg számlájára a beígért összeg. Jövő héten reklamálnia kell.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Nap kellemes fényszöget alkot a Szaturnusszal, az ön születési uralkodójával. A dolgai folyamatosan, építő módon és rendben haladnak előre, de talán kicsit lelassul ön körül az élet. Nem szabad tehát túlzottan gyors reakciót várnia, különösen nem azoktól, akiknek hatalmuk van.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Önnek most ösztönös megérzései vannak, pontosan érzi, milyen változtatás a legkedvezőbb. Szeretne valami újba és másba fogni. Megérzését követve mindent gondoljon át mielőtt végleges döntésre szánná rá magát.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön legtöbbször csak akkor érzi jól magát a bőrében, ha másokért áldozatot hozhat. Így van ez most is, lehet, hogy egy állatmenhelyet akar létrehozni?

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: