2016-06-22 00:13:35• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nem tanácsos gyors tempót diktálnia

Napi horoszkóp június 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Magánélete folyamatos változásokon, konfliktusokon megy keresztül mostanában. Úgy érzi, folyton olyan döntések elé kényszerül, amikben lehetetlen jól választania. Próbáljon egy kis időt nyerni!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most nem tanácsos gyors tempót diktálnia. Ez hibákhoz vezethet, vagy ahhoz, hogy mindent háromszor is újra kell kezdenie... Mindent tegyen félre, amiben döntenie kellene, mert most nem látja tisztán az összes körülményt. A jogi ügyeleteket is kerülje!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Gondolatai ma messze kalandozhatnak. El is felejt valamit, talán épp egy fontos találkozót. Szerződéseknél és megállapodásoknál is ajánlott a különös óvatosság. Bizonytalan lábakon áll, este is bosszúság érheti.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Valaki, akivel ma összefut, hamarosan fontossá válhat az életében. Jó lehetőségek adódhatnak az életében, még egy új állást is találhat. Ne szalassza le az alkalmat! Este sort keríthet egy tisztázó beszélgetésre a párjával.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Vigyázzon, ma egy ártatlannak tűnő megjegyzésével is rosszindulatú pletykalavinát indíthat meg. Ne bízzon meg mindenkiben, jól fontolja meg, kinek fecsegi ki egy kollégája titkát. Különben még a végén önnek kell magyarázkodnia...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Lendületesen halad előre a feladataival. Ne is várja el, hogy bárki követni tudja ma ebben! A legtöbb munkával sajnos egyedül kell végeznie. Az estét már nyugalomban töltheti a párjával!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az érzelmei uralják, és ez bizony még a pénzügyi döntéseit is befolyásolja. Pedig ma különösen megfontoltnak kellene lennie, mert a bolygók anyagi veszteséget jeleznek. Beszélje át a párjával is a döntéseit!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Sok mindent tervezett mára, de csak a felével készül el. Többre menne, ha lassabban haladna. Örülhet, ha este vége van a munkának, és megjutalmazhatja magát egy finom vacsorával.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, sajnos ez akadályozza önt az előrehaladásában. Ne fogjon bele új dolgokba, mert nem biztos, hogy bármi is sikeres lesz, amihez ma kezd hozzá. A napi rutin feladatokkal viszont gyorsan fog haladni, ez elégedetté teheti.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha vitába száll egy vetélytársával, akkor hamar kiderülhet az illetőről, hogy erősebb, befolyásosabb, mint várta volna. Próbáljon meg kompromisszumos megoldást találni, ma az lenne a célravezető.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Rosszul kezdődik ez a napja, valaki segítségért fordul önhöz, és mindjárt nemet kell mondania... Mégis, jobb, ha már az elején erőt vesz magán, és tisztázza a helyzetet. Ne vállalja túl magát, mert akkor könnyelmű hibákat véthet!

Halak: II. 19. - III. 20.
Bizonytalanul kezdődik a nap, vigyázzon, ne húzza az időt, mert később nem tudja behozni a lemaradását. Ha sikerül tartania a tempót, akkor nagyobb zűrök nélkül átvészelheti ezt a napot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: