2013-05-11 21:59:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nem szabad kishitűnek lennie

Napi horoszkóp május 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Merész gondolatokat dédelget ma magában azzal kapcsolatban, hogyan is lépjen tovább. Jól teszi, ha nem hátrál meg: sohase adja fel a reményeit, álmait. Már, ha vannak még!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem szabad kishitűnek lennie, higgyen végre önmagában. Minden nehézség, amivel eddig szembenézett, csak erősítette önt. Ha ezt belátja, azt is látni fogja, hogy milyen koloncoktól kell most végre megszabadulnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap a változékonyságé: nagy viták és nagy összeborulások, bánatok és örömök váltogatják egymást. Az érzelmi hullámzásai azonban elbizonytalaníthatják a partnerét. Ezért bíztassa őt jó szóval, öleléssel!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma igen hasznos tanácsokat kaphat, amit a közeli jövőben anyagi életében is foganatosíthat. Azért sem árt megfogadni a jótanácsot, mert ezzel megnyerheti a tanácsadója szívét is. És annál is többet: a bizalmát, támogatását.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Legyen kicsit visszafogottabb és szerényebb. Aligha lehet ennél nehezebben megfogadható tanácsot adni éppen egy Oroszlánnak. Ma mégis jól jár, ha – képességeihez mérten – megpróbál egy kicsit háttérben maradni. Így megúszhat valami kellemetlenséget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Keményen képes küzdeni azért, hogy elérje a céljait. Néha mégis kicsit jobb lehet engedékenyebbnek lennie. Ha képes a lemondásra az egyik oldalon, akkor a másikon viszont megkaphat valamit. Semmi sem tökéletes.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Anyagi helyzete tovább javulhat. Köszönheti ezt mindazoknak a spórolásoknak, és lemondásoknak, amikkel az utóbbi időben kellett szembenéznie. Ne aggódjon, semmi nem volt felesleges. Egyszer mindezt visszakapja.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy tűnik, végre sikerülhet kilábalnia abból a hullámvölgyből, amibe az utóbbi időben jutott érzelmileg. Ne aggódjon azért, hogy mostanában kicsit hűvösebb, kevésbé képes a lelkesedésre. A megfontoltság is erény. Majd megszokja.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerelmi téren csodálatosan alakulnak a dolgai. Ön tudja, hogy a frissességet ugyan nem lehet a régi kapcsolatokba teljes mértékben visszahozni, de valamit azért fel lehet eleveníteni belőle. Főleg, ha együtt utaznak el egy ismeretlen vidékre.

 

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kellemetlen híreket kaphat egy régi ismerőse felől. Nem mindegy azonban, hogy kinek a szájából. Jobb lenne elkerülnie a rosszindulatú, avagy megkeseredett embereket. Tudja: bolond lukból bolond szél fúj. Mit is várhatna mást?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Gátolva érezheti magát a kibontakozásban, a sikerekben. De az is lehet, hogy túl nagyot akar. És túl gyorsan. Az elmélyülést, az időt nem lehet megspórolni. A magnak is idő kell, hogy kicsírázzon. Hát még ahhoz, hogy fává nőjön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Rendkívül boldog, legszívesebben kibújna a bőréből. Mégis jobb, ha egyelőre nem igen beszél a sikereiről, különösen nem azoknak, akik irigyelhetik érte. Még az is előfordulhat, hogy a társa is ilyen. Bocsássa meg neki!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: