2015-01-10 10:45:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nem lesz könnyű megvalósítani ötleteit

Napi horoszkóp január 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold még a Szűz jegyében áll, az ön munkát jelző területén – legyen egy kicsit tudatosabb, mint máskor. Egy telefonbeszélgetés különösen jól sikerül majd, komoly lehetőségeket kínál a jövőre nézve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold maradt a Szűz jegyében. Az ön uralkodó bolygója, a Vénusz viszont támadásba lendült. Ezt vegye kihívásnak, készüljön fel, hogy nem lesz könnyű megvalósítani az ötleteit. Ez a nap hasonlít majd egy hegymászóéhoz, aki egy nagyon magas csúcsot akar meghódítani, és kitartással el is éri a célját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az ön családját jelző területén áll a Hold, jó fényszögben. Talán meg kellene látogatnia az édesanyját, vagy a nagymamáját, vagy valamelyik idősebb nőrokonát - lehet, hogy szívesen vennék, ha meghívná őket ebédelni. Ha ez nem jönne össze, akkor menjen, sportoljon, például pattanjon kerékpárra, és tekerjen egy pár kilométert, vagy sétáljon, kocogjon egy nagyot a közeli parkban vagy erdőben.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Nap és a Plútó támadja az Ön jegyét, így elég nehéznek ígérkezik ez a nap. Délután holdszünet kezdődik. Ha teheti, akkor ma délután már ne dolgozzon, mert kárba veszne az minden igyekezete. Csak annyit tegyen, amennyi elengedhetetlenül szükséges, és pihenjen, pihenjen, pihenjen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az Ön kommunikációs területének uralkodó bolygója a külvilág házában áll együtt a Merkúrral. Ma az emberi kapcsolatok lesznek porondon - lehet, hogy úgy tűnik, senkinek sincs szüksége az ön segítségére, ám lesz, aki csak mutatja ezt, de ön átlát a szitán és végül megesik rajta a szíve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ön személyiségét jelző területén áll, a Vénusz viszont a szerelem házában, együtt az ön uralkodó bolygójával, és ez az együttállás holnap éjszaka lesz teljes. Stresszmentes napot ígérnek a csillagok: helyezze magát kényelembe, engedje, hogy a párja vagy egy közeli jó barátja meghívja egy étterembe. Élvezze a kikapcsolódást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Nap és a Plútó a családot jelképező negyedik házban áll. Nem szégyen, ha felhívja az anyukáját, vagy az anyósát, és arra kéri, hogy segítsen megoldani a problémáit. Lássa be, hogy néha túlzottak a kívánságai, nem mindig tudja fékezni olthatatlan vásárlási lázát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Vénusz az ön otthonát jelző területén áll. Bár úgy érzi, nem kívánkozik társaságba, higgye el, ha kimerészkedik a világba, varázslatos találkozásokban lehet része! Ezek az emberek nem véletlenül keresztezik az útját, a csillagok küldték őket önnek, hogy megédesítsék a napját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Mars veszélyes távolságba került a Szaturnusztól, és ez másfajta energiát közvetít, mint amit ön megszokott. A Merkúr a Vízöntőben, az ön harmadik sorsterültén olyan fontosat súghat a fülébe, ami bizonyos mértékben felnyithatja a szemét. Egyik pillanatról a másikra beleszerethet valakibe.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold trigont vet a Szűz jegyére - a csillagok szabályosan az ölükbe veszik önt, és ringatni fogják, mint egy csecsemőt. Meg kellene próbálnia elhinni, hogy önt azért szeretik, amilyen, és nem a vagyonáért.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Jupiter támadja a Vízöntő jegyét – ma ne erőltessen semmit. Próbáljon meg mindenben a lehető leglassabb lenni, így tudja legjobban elkerülni a károkat. A Hold nem sokára már a Mérleg jegyében lesz, és ez kellemesebb órákat, napokat hoz majd önnek.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold már a Szűz jegyének végén jár, így nem akadályozza önt semmiben. Amibe ma belefog, az sikerülni is fog. A csillagok még a bevásárlásokban is segítik önt. Ha kedve van az anyagi helyzetét átvizsgálni, ez a nap a legalkalmasabb erre.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: