2020-05-28 07:47:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ne ostorozza magát, hanem inkább öntsön tiszta vizet a pohárba

Napi horoszkóp május 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a Hold az Oroszlán jegyében, az ötödik sorsterületén halad át. Ez határozottan a szórakozás ideje, és önt nem is lehet otthon tartani. Szüksége van egy kis felhőtlen szórakozásra. Azért legyen elővigyázatos!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem igazán van kedve kimozdulni, szívesen marad otthon, akár egyedül is, valaki megbántotta, és szeretné átgondolni, vajon miért történt mindez. Ne ostorozza magát, hanem inkább öntsön tiszta vizet a pohárba, és próbálja meg helyrehozni a kapcsolatot.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai tevékenysége középpontjában a kommunikáció állhat, kissé nyugtalan, folyamatosan pörög, és ezt a feszültséget csak mozgással tudja levezetni. Jó hatással lehet önre bármilyen sport vagy tánc.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Valami, ami hosszabb ideje zavarja, nem is olyan súlyos, mint gondolná. Ma pontosan látja, merre kell továbbhaladnia. Egy régebbi ismerőse nagyon vonzónak találja önt. Az ügy simának ígérkezik, de sohasem árt az óvatosság.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Oroszlánban jár. Ma minden azon múlik, hogy az önre jellemző elszántsággal tud-e küzdeni. Ha így lesz, és nem merül el a lényegtelen dolgokban, kedvező nap lesz a mai.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön ma a megszokottnál is érzékenyebb, igazán sértődékeny hangulatban van. Elhagyatottnak érzi magát, viszont senkit nem enged közel magához, ez pedig még rosszabb lelkiállapotba taszítja. Próbáljon meg nem elmerülni az önsajnálatban!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nehezen viseli, ha valaki nem ad önnek igazat. Emiatt nemcsak a munkatársaival, de a párjával vagy a szüleivel is nézeteltérése támadhat. Azért ne legyen olyan szigorú, főleg, ha csak kisebb ferdítésről van szó!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kimagaslóan teljesíti munkahelyi feladatait, és izgatott, hogy felettesei méltányolják-e teljesítményét. Nyugodt lehet, a munkája valóban roppant jól sikerült. Kerülje a rosszindulatú pletykálkodást még akkor is, ha nem kedveli az illetőt, akiről a kollégák beszélgetnek!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egészségesebb életmódot akar kialakítani, és megfogadja, hogy többet fog mozogni és a táplálkozására is odafigyel. Ez szép ígéret, csak tartson is ki mellette!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most érzi csak igazán, hogy szüksége van a meghittségre és a bizalmas együttlétre. Ha van partnere, akkor érzelmei viszonzásra találnak, ha egyedülálló, akkor kicsit elhagyatott lehet.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egyik barátja be akarja avatni önt a titkaiba. Sűrűn telefonál, jelentkezik, ám önnek most nincs kedve a vele való lelkizéshez. Mondja meg őszintén, amit gondol!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Végre befejezhet néhány olyan feladatot, ami már régóta nyomasztotta. Ettől persze nem lesz kevesebb a munkája, de új ügyekkel foglalkozhat, amelyek érdekesebbek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: