2020-04-17 08:02:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ne keveredjen értelmetlen vitába senkivel

Napi horoszkóp április 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Igen kreatív és ez az anyagiakban is megnyilvánul. Ötleteit ne ossza meg másokkal, mert maga is képes eredményt kovácsolni belőlük, és ha túl hamar kifecsegi, egy riválisa megelőzheti.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ne keveredjen értelmetlen vitába senkivel! Nem mintha nem lenne igaza, csak a sértő megjegyzéseit nem tudja magában tartani. Márpedig ha nem válogatja meg szavait, megsérthet olyanokat is, akik ezt nem érdemlik meg.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Zavaros helyzet uralkodik környezetében. Igyekezzen rendet teremteni, mert senkinek sem jó ez a stresszes állapot. Régi kedvese valami miatt felértékelődik a szemében.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagyon ingerült, könnyen ki tudják hozni a sodrából. Ne hagyja magát, mert van, aki direkt erre pályázik... A konfliktusokat oldja meg; személyes jólétére és kényelmére fektesse a hangsúlyt, ne mások önző szempontjaival törődjön!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mindenkivel szívélyes, barátságos, ezért sikeresek ma a tárgyalásai. Nem tolakszik előre, képes meghallgatni a másik érveit, és el tudja érni, hogy mindenki jól járjon.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A munkához nem sok kedve lesz. Ha azonban mégis dolgozik, olyan feladatokat érdemes elvállalnia, amelyekben örömét leli és amelyeknek kézzelfogható eredményük van.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Túlreagál bizonyos helyzeteket. Uralkodjon érzésein, ne nyilvánítson egyből negatív véleményt. Telefonhívást kap, aminek ugyan nincs fontos mondanivalója, mégis mutassa ki örömét, méltassa az érdeklődést. Bizonyára az illetőnek van szüksége a kapcsolatra, néhány kedves szóra.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Több munkája lesz a megszokottnál. A kötelezettségek miatt bizonyos elképzeléseit esetleg háttérbe kell szorítani. Mivel biztos a munkája eredményességében, ez most nem jelenthet nehézséget önnek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Családtagjai befolyásolják ma a hangulatát, de a hivatásával kapcsolatban felmerülő problémáktól is nehezen tudja függetleníteni magát. Alkalmazkodó-képességét így most alaposan próbára teszik… A párja higgadtságáról vegyen példát!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Minden apróság miatt aggódik. Maga sem tudja, mit hajt, miért rohan állandóan. Ez talán egy rosszul beidegződött rutin. Próbáljon lazítani és lassítani, a mostani helyzet ezt kívánja meg.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egyre gyakrabban csattan fel, ami persze érthető, de mégis változtatnia kellene ezen. Türelemre és önfegyelemre van most szüksége.


Halak: II. 19. - III. 20.

Komoly változásokat jeleznek a csillagok. Ez nem baj, hiszen ön élvezi a kihívásokat és bátran vállalja azokat. Egészsége érdekében sportoljon, eddze testét-lelkét, hogy erős legyen, könnyedén vegye a feladatokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: