2015-08-18 08:48:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ne hátráljon meg!

Napi horoszkóp augusztus 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kezd visszatérni a munkakedve, az esze is vág, mint a borotva: pillanatok alatt eszébe jutnak azok a megoldások, amelyeken máskor hétszámra is hiába törné a fejét. A jegy egyes szülöttei ma megtapasztalhatják, hogy a másik nem képviselői ellenállhatatlannak találják.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nincs könnyű dolga, ha meg akarja védeni egy javaslatát. Ne hátráljon meg, ha kell, üssön meg határozottabb hangot, de vigyázzon arra, hogy hangerő helyett logikus érvekkel próbáljon célt érni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A csapongás és a kritikus szellem miatt sok szemrehányás érheti, és könnyen válhat meg nem értett emberré. Bármennyire is szenved az igazságtalanságtól, ebből semmit sem mutat a környezetének.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma meglehetősen szeszélyes lesz, amivel nem is lenne baj, ha a szeszélyeit nem akarná ráerőltetni a környezetében élőkre. Úgy érzi, mindenkinek az ön normái szerint kellene élnie, és ebből konfliktusok adódhatnak a kapcsolataiban.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az Oroszlán minden esetben kivágja magát a váratlan helyzetekből, s ezzel kivívja környezete csodálatát, elismerését. Ezen a napon is kamatoztathatja ezt a képességét. A szellemi energiái és a magabiztossága átsegíti a pillanatnyi zavarokon.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Napok óta kedvetlenség gyötri, de eddig mindig talált valami elfoglaltságot, amivel elterelhette a figyelmét. Minden szava és mozdulata búskomorságot sugároz. Jobban teszi, ha mielőbb távozik a munkahelyéről, és este korán lefekszik aludni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Könnyen lehet, hogy ma vészmadárnak titulálják, mert mindenben a hibát keresi, és minden üzletben kudarcot sejt. Nem kell ennyire pesszimistának lennie, hiszen az elmúlt időszak pont ennek az ellenkezőjét igazolta.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egyre több jel utal arra, hogy erősödik önön a munkahelyi nyomás. Most, hogy végre kialakított egy megfelelő életritmust, ragaszkodjon hozzá, és ne fokozza a mostani tempót. Ügyeljen a koleszterinszintjére!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ritkán szokott önnel előfordulni, de ma kicsit szórakozott lesz. Próbáljon a nagy összefüggésekre koncentrálni, ne bajlódjon a részletekkel. Ha kell, kérjen tanácsot kollégáitól. A szétesettsége újabb intő jel, hogy nem szabad túlhajtania magát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bárcsak több ilyen csodás napja lenne, mint ez a mai! Bár nem történik semmi különös, mégis remek hangulatban van, és könnyen old meg problémákat. Ha épp nyaral, igyekezzen minél többet látni a világból!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem ér rá a nosztalgiázásra vagy a nyár végi számvetésre, mert új feladatok várják. A hivatásában ma biztosan sikerekre számíthat, mással pedig nem kell foglalkoznia.

Halak: II. 19. - III. 20.
A tegnapi öröm után nem könnyű visszatérni a szürke hétköznapokba. Szomorúan nézi maga körül az emberek közönyös arckifejezését, és valósággal sajnálja őket...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: