2017-07-12 22:31:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ne fecsegje ki idő előtt terveit

Napi horoszkóp július 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr már az Oroszlán jegyében áll. Hivatásában biztosan komoly sikereket érhet el, különösen, ha szeretne valamit alkotni, létrehozni, és nem csak a pénzkereset számít. Kreatív megoldást találhat a nehéz problémákra is!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold együtt áll a Neptunusszal, a Halak jegyében. Ez nagyon kedvező lesz az ön számára, anyagi ügyleteiben is jó lehetőségeket kap. Arra viszont figyeljen, nehogy idő előtt kifecsegje a terveit - a Merkúr kedvezőtlen fényszögben áll az Uránusszal, hirtelen olyasmi is kicsúszhat a száján, amit nem lenne szabad elmondania.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Egy csodálatra méltó ember alaposan felforgatja az életét, és önnek semmi kifogása sem lesz ez ellen… Fogadja el a meghívását, jól fog szórakozni.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne csináljon a bolhából elefántot, csak a saját egészségének árt ezzel! Sok múlik ma azon, hogy képes-e értőn, figyelmesen meghallgatni másokat. Ne kapkodjon, ne rohanjon, és fogadja el a felajánlott segítséget!
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Merkúr már az Oroszlán jegyében áll, jó fényszögben. Ha egy fontos tervet akar végrehajtani, akkor ez a bolygóállás segíthet a siker elérésében. A lelkesedésével és becsvágyával főnökeinél most jó pontokat gyűjthet.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne keresse a bajt, inkább próbáljon meg együttműködni a kollégáival, még akkor is, ha ez egyelőre ellentmond az ön nézeteinek. A dolgok menet közben is megváltoztathatók: akkor derülhet ki, hogy kinek is van igaza.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Merkúr már az Oroszlán jegyében áll, ez beszédessé és nyitottá teszi önt. Ma igazán élvezheti a munkáját, érzi majd, hogy szükség van önre. Egy rokona is önhöz fordul segítségért – ne legyen vele elutasító, akkor se, ha régen beszéltek!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jól alakul a napja, de a pénztárcáját inkább „felejtse” otthon. Ma túl sokat költhet, ezzel pedig felboríthatja a költségvetését… Jobb, ha ma messziről elkerüli a butikokat!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Felelősséget kell vállalnia egy bizonyos ügyben, még akkor is, ha nem teljesen érzi kompetensnek magát a kérdésben. Mégis jól teszi, ha megtesz minden öntől telhetőt. A jutalma sem fog elmaradni, ha sikeres lesz.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most minden egy kicsit lassabban halad, ez pedig önt ingerültté teszi. Fogadja el, hogy nem lehet mindig a maximumon teljesíteni, néha ön is megengedhet magának egy kis lazaságot. Fáradtság ellen sportoljon egy órát a szabadban.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha eddig nem volt munkája, vagy nem volt vele teljesen elégedett, akkor a mai napon rátalálhat arra, ami igazán kedvére való lehet. Ám az is elképzelhető, hogy ehhez előtte el kell végeznie egy tanfolyamot, vagy továbbképzést. Ne bátortalanodjon el!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold együtt áll a Neptunusszal. A legtöbbet tudja kihozni a mai napból. Ha döntések előtt áll, akkor nyugodtan bízza magát a megérzéseire. Szüksége lesz külső bátorításra is, de ne ettől tegye függővé magát.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: