2020-04-01 07:51:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nagyon fontos önnek, hogy gondolatait elmondhassa valakinek és támogatást kapjon

Napi horoszkóp április 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a Mars-Szaturnusz konjunkciója a tizenegyedik sorsterületén vonul át, ez egy barátság válságát, esetleg megszakadását jelentheti, vagy valamilyen idősebb támogatója elvesztését okozhatja. Ön meglehetősen levert lehet emiatt.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr és a Hold fényszöge miatt az átlagnál sokkal többet kommunikálhat barátaival otthonról. Nagyon fontos önnek, hogy gondolatait elmondhassa valakinek és támogatást kapjon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma kissé szeszélyes hangulatban van. Szívesen cseveg, beszélget, persze most főleg telefonon, de arra azért vigyázzon, nehogy kifecsegje egy közeli barátja titkát. Az illető nem könnyen bocsájtana meg...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sok mindent kell intéznie otthonról, a pénzügyekkel kapcsolatban is dűlőre kell jutnia egy fontos kérdésben. Nyugodtan támaszkodhat érzéseire vagy ösztöneire, ezek most a helyes utat mutatják!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Teátrális kirohanások, szenvedélyes megnyilvánulások jellemzik a mai napon. Feszültségek támadhatnak kapcsolataiban, ráadásul olyan lépésekre szánhatja el magát, melyet később megbánhat. Tartson szigorú önvizsgálatot.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Meggondolatlanul vitába keveredik, amelyen aligha kerekedhet felül csupán az okosságával, de estig lecsillapodik, és sikerül minden tisztázniuk.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap most a párkapcsolatok sorsterületén vonul át, de sajnos a Holddal kedvezőtlen fényszöget alkot, az eddig szőnyeg alatt problémák a felszínre kerülhetnek, minden kis apróságon kiakadhat. Figyeljen oda és a nézeteltérést rögtön intézzék el.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Otthoni teendőit ne halogassa, mert a végén felhalmozódnak a feladatok, és csak nehezebb lesz megoldani őket. A tágabb rokonságból valaki tanácsért fordul önhöz, és ön okos meglátásaival valóban a segítségére lesz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Családi ügyekkel van most elfoglalva, de meglehetősen elfogult lehet, ezért jobb, ha nem hoz fontos döntéseket. Ha mégis feltétlenül ma kell választ adnia egy ügyben, akkor alaposan beszélje át a párjával a dolgot.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Mivel a munkájában igen leterhelt, párjától várja támogatást, amelyet most meg is kaphat. Értékelje ezt a sok szeretetet és törődést, mutassa ki a háláját! Például főzhetne esetleg egy különleges vacsorát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Pénzügyi nehézségeket, kacifántos ügyeket jeleznek a bolygók. Jobb, ha nem engedi magát belerángatni semmilyen gyors meggazdagodást ígérő tranzakciókba, és senkinek ne adjon kölcsönt, mert nem biztos, hogy viszont látja az összeget.


Halak: II. 19. - III. 20.

Valami váratlan esemény miatt kell átszerveznie a mai napját. Bosszankodás helyett legyen nyitott, és örüljön, mert a váratlanság sok jót is hozhat életébe. Ha minden kiszámítható, azt úgyis unalmasnak találja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: