2017-04-27 07:09:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Most igazán élvezheti az élet naposabbik oldalát!

Napi horoszkóp április 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nagyon jó kedvvel indíthatja a napot. A hivatásával, céljaival kapcsolatban igazán izgalmas találkozásokban lehet része. Vizsgálja át az ötleteit, és ne vesse el azt sem, ami kezdetben idegennek tűnik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Remek napra számíthat, most igazán élvezheti az élet naposabbik oldalát! A magánéletében és a munkájában is kedvező hírekre, fejleményekre számíthat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygók hatására ma izgalmas beszélgetésekben lehet része, és ez sok mindenről elterelheti a figyelmét. Nehezen tud arra összpontosítani, amire kellene, például a pénzügyekre.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az idő gyorsan repül, és mielőtt még igazán át tudná gondolni a tennivalókat, már el is múlik ez a nap. Mindkét keze tele lesz munkával, de így is sikerül elkészülnie valamennyi feladattal. Menjen minél korábban aludni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz helyzete azt jelzi, hogy sokkal többet kellene foglalkoznia a barátaival, és a vágyai realizálásával. Most tényleg hallgatnak önre mások is, ma mindenkinél eléri, amit szeretne.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr a Kos jegyében áll. Bár Ön nem szeretne veszekedni, ám a közöny sem jobb módszer bizonyos problémák rendezésére. Próbáljon megnyugodni, és higgadtan tárgyalni mindenről.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A bolygók segítik önt a céljai elérésében, így ez a nap igazi szellemi erőpróba lesz. Ne elégedjen meg féligazságokkal! Igyekezzen minél türelmesebben bánni a felmenő ági családjával, főleg az édesapjával. A bolygók közül a Mars sajnos veszekedésekbe sodorhatja.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Önnek fizikailag és lelkileg is sokkal több pihenésre van szüksége, az elmúlt hetek túlhajtott pörgése nem igazán önnek való. Ügyeljen a harmóniára maga körül, mozogjon amennyit kell, és egyen finomakat – a mai nap lehetőséget ad arra, hogy ismét egy kicsit magára találjon!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha ma dolgozik, akkor a legjobb oldalát kell mutatnia, mert a jó híréről is szó lesz. Mindenképpen figyeljen a részletekre, legyen precíz! Pontosan határozza meg a mai nap feladatait, és tartsa be a szabályokat. Sok pozitív visszajelzést kap a nap folyamán.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Jobb, ha tartózkodik a komoly döntések meghozatalától. Zseniális ötletek juthatnak az eszébe, ezeket jegyezze fel, de várjon még a megvalósításukkal. Valaki megdobogtatja a szívét, olyan kedves bókot mond önnek, hogy ez ragyogóvá teszi az egész napját!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars átlépett az Ikrek jegyébe, és segít önnek, hogy még a megoldhatatlannak tűnő dolgokat is el tudja végezni. Nagy most a munkabírása, a lendülete, de vigyázzon, ne lépjen elő „hajcsárrá”, a többieket hagyja, hogy a maguk tempójában haladjanak!

Halak: II. 19. - III. 20.
A kitartást igénylő feladatokat ma, ha lehet, kerülje el, mert ez most nehezére esne. Keresse a változatosságot, a szabadidejében is! Az újdonságokban, az izgalmakban most nagy örömét leli.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: