2019-06-18 04:31:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Most egy kicsit több pénz áramlik a családi kasszába

Napi horoszkóp június 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön karrier sorsterületén három planéta tartózkodik: ebben az időszakban születhetnek komoly eredmények, talán ma megszabadul életének nagy nehézségeitől. Valaminek a hatására újra értékeli a dolgokat és már látja tovább úszni látja a viharfelhőket...


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön második sorsterületén a Vénusz tranzitál, ami az ön uralkodó planétája. Most egy kicsit több pénz áramlik a családi kasszába, amit ön nyomban szeretne is magára költeni, partere nem fukarkodik sem a pénzzel, sem az érzelmekkel, ez egy csodálatos nap.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön második sorsterületén két planéta is átvonul, a figyelmének fókuszában ma mindenképpen a pénz lesz. A Neptunusz ezt az állást megtámogatja, ön annyi pénzt vonzhat ma magához, mint a halon a pikkely, igen szerencsés nap ez a mai az anyagiakat illetően.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön hetedik sorsterületén három planéta is átvonul, közben szemben állnak az ön napjegyével. Ez most egy kicsit a kötélhúzás időszaka, engedje, hogy partnere is nyerjen néha, meghálálja megbízhatóságával és kötelességtudásával.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A hatodik sorsterületén átvonuló planéták most egy kissé legyengülve találják, jó lenne, ha nem gondolna a munkára, hanem otthon maradna, és kipihenné magát. Az is egy megoldás, ha ágyban marad egész nap.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr szembenállást alkot a Szaturnusszal, ön ma kissé hajlik a depresszióra és az elkeseredésre, pedig látszólag semmi oka rá. Ez a pihenés ideje, olyan csendes elfoglaltságban kell vigaszt keresnie, mint az olvasás vagy a zenehallgatás, vagy bármi más lélekemelő tevékenység.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma a Hold és a Szaturnusz együttáll az ön negyedik sorsterületén, hangulata ma kissé borongóssá válhat. Lehet, hogy összezördült szüleivel, vagy valamilyen ingatlan ügyek nyomasztják. A mai nap nem alkalmas kezdeményezésre, de békülésre igen.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön harmadik sorsterületén ma három planéta tartózkodik, lehet nem a legideálisabb ma testvéreivel, vagy szomszédságával a viszony, mert most borúsabbnak látja a helyzetet, mint amilyen az a valóságban. Mutasson némi együttműködési hajlamot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ön második sorsterületén három bolygó tranzitál, köztük a Hold a Szaturnusszal együttáll. Alkalmas ez a mai nap ingatlan ügyekbe bonyolódni, lehet, hogy kicsit kevésnek találja az összeget, amit önnek ajánlanak, de ha ma nem megy bele az üzletkötésbe, sokáig kell várni újabb jelentkezőre.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold és a Szaturnusz ma az ön első sorsterületén vonul át, ez egy kicsit borongóssá teszi a lelkiállapotát, de az intuíciója bizonyára nagyon jól működik, és ez lehetővé teszi, hogy alaposan végiggondolt és kiszámított helyzeteket teremtsen.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó planétáját, az Uránuszt ma a Hold kellemesen fényszögeli. Kimondottan erős ma az intuíciója, de megérzést alapos tervezésnek kell követnie.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön első sorsterületén átvonuló Neptunuszt a Merkúr kedvezően fényszögeli, ez jó hatással lehet önre. Az eddig érdektelen témákban nagyszerű és eredeti gondolatai támadnak vagy éppen ihletforrást talál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: