2014-01-02 10:49:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Meglepetést tartogat az első munkanap

Napi horoszkóp január 2-án a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Bármily jól is telt ez a Szilveszter és az Újév első napja, nem álmodozhat tovább. Tessék felébredni ma méghozzá jó korán! A tettek mezején nagyon is van mit megmutatnia, és van min változtatnia! Legyen konspiratív, s ne harcos!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Meglepetést tartogat az ön számára az idei év első munkanapja. Olyan ember hódíthatja meg a szívét, akire eddig kizárólag barátként nézett. Talán a szilveszteri forgatagban történt valami. Átszakadtak a gátak...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Már napok óta rója folyamatos tiszteletköreit a társa körül, az mégsem veszi észre, hogy valamit szeretne elérni nála. Talán jobb lenne, ha szavakba öntené az érzést. Ön mégiscsak a szavak embere volna.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzi, hogy ketté kell szakadnia a családja és a munkahely között, és képtelen már bírni a sok terhet, amit ez jelent. Akarva, akaratlanul felmerül a kérdés: valójában melyik is a fontosabb az ön számára?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma különösen örömét leli a szervezési tehetsége kiélésében. Amikor már mindenki bepánikol egy hirtelen felmerülő probléma miatt, ön az átcsoportosítással, és újraszervezéssel sikert érhet el. A főnökei elismerését is ismét kivívja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy látszik, túl jól sikerült az a szilveszteri parti: még mindig harmadnaposnak érzi magát. Fáradt és nyűgös, nehezen megy a munka. Fejfájás ellen készítsen be pirulákat, és igyon minél több folyadékot! Természetesen nem alkoholt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma véletlenül belebotolhat egy régi ismerősébe az utcán, akinek aztán annyira megörülhet, hogy még hazamenni is elfelejt. Ami nagyobb baj, nem is szól az otthoniaknak. Ugye nem felejt egy síró fiatalkorút valami óvodában?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Sok elintézetlen munkája maradt meg az elmúlt évről. Kesergés helyett inkább jókor reggel vágjon neki. Ha így tesz, akkor talán nem kell a hétvégéjét is a munkával tölteni. Nem könnyű belerázódni, de mégiscsak muszáj!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne álmodozzon tovább! Az nem elég, ha elméletben vannak megoldásai, tovább kellene ennél már lépnie, és a gyakorlatba is átültetnie egy-két tervét. Különben a hiába álmodók s majdan a megkeseredettek táborát fogja gyarapítani.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A múltját illető elintézetlen ügye miatt főhet most a feje. Valamilyen részlet kiderül, ami vagy az ön, vagy pedig mások számára szolgálhat meglepetésekkel. Ha már egyszer így alakult, érdemes végre tiszta vizet önteni a pohárba.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha nem elég óvatos, könnyen valami homokszemecske kerülhet a párkapcsolata eddig oly jól gördülő kerekei közé. Ön ugyan szereti a bajt. Talán kereste is. Ám, ha már itt van, a háta közepére nem kívánná. Előzze meg inkább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy barátja önzetlen segítségére mindig számíthat, ha baj van. Ma is ő az, aki kihúzhatja önt a csávából, legyen szó pénzről, munkáról, vagy lelki bajokról. Az utóbbiakat azonban csak mértékkel adagolja, és ne felejtsen el mindent viszonozni!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: