2019-11-13 08:20:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Meg kell találni a mértéket a szabadság és a szerelem között

Napi horoszkóp november 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Önnek ma pénzügyekben nézeteltérése támadhatnak partnerével, ugyanis nem értenek egyet egy nagyon komoly befektetési ügyben, ez érinthet vállalkozást vagy ingatlant. Ma telihold van a Bika jegyében, ez azt jelzi, hogy a női partner látja reálisabban az anyagi kérdéseket.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A telihold az ön első sorsterületén jött létre, ez arra utal, hogy a párkapcsolatát kell egyensúlyba hoznia, le kell fektetnie új szabályokat, melyeket mindkettőjüknek be kell tartani. Meg kell találni a mértéket a szabadság és a szerelem között.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön elhatározza, hogy a mindennapos rutinfeladatokon változtat, a munkahelyéből is elege van, és most több lehetőséggel is bombázzák. Van választási lehetősége, ezt ne felejtse el, de egy kicsit még tartson ki jelenlegi munkahelyén.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Részt vehet egy rendezvényen, ahol rengeteg új kapcsolatot tud összehozni, és az életben még ezek a partnerek hasznára lehetnek. Új szerelmet is hozhat a telihold!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Önnek hivatala és otthona között kell egyensúlyt teremtenie, hiszen ön munkamániás és eredménycentrikus, és nem éri be félmegoldásokkal, ezért rengeteg időt tölt otthonán kívül. Partnere ezzel persze nem ért egyet. Ma az lenne a feladata, hogy gondolja át, mit jelent önnek a családja, és mérsékelje munkáját.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Elképzelhető, hogy visszaül az iskolapadba, annyira erősen jelentkezik most az igény a tanulásra. Mindegy, hogy hány éves, felnőtt fejjel tovább képezheti magát!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A pénzügyeit szeretné rendbe tenni ma. A Bika-telihold a nyolcadik sorsterületén halad át, ez azt jelzi, hogy szüleivel, vagy a partnerével nem értenek abban egyet, hogy a lakásvásárlásra, vagy más komoly célra félretett pénzhez igényeljenek-e hitelt is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A párkapcsolatát kell rendbe tennie, mert a Telihold az ön hetedik sorsterületén vonul át. Kissé nehéz lesz, mert feszült lelkiállapotban van. Most kiderül, milyen erős a kapcsolatuk.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma sikeresen elhatározhatja magát, hogy változtat az életmódján. Lehet, hogy fogyókúrázni kezd, vagy a cigarettát teszi le.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bika-telihold felerősíti önben a pozitív érzéseket, jobban megbecsüli partnerét, és megérti, milyen fontos hogy több időt szenteljen rá.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az otthonával kapcsolatos változásokat jeleznek a bolygók. Nekikezdhet a lakásfelújításnak, vagy új albérletet kereshet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az a feladata a mai napon, hogy jó és harmonikus kapcsolatot alakítson ki testvéreivel, szomszédságával. Olvasson többet és képezze magát, legyen napra kész szakmai kérdésekben is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: