2016-05-23 09:14:53• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma nem áll össze a kép

Napi horoszkóp május 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma összetűzésbe kerülhet a főnökével. A legjobb, ha lehetőség szerint most egyedül dolgozik. Ha haragosnak érzi magát, ne tartsa magában. Vezesse le sportban a feszültséget.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A dolgok ma valószínűleg nem a kedve szerint alakulnak szakmai téren, keményen dolgozik, de valahogy nem akar összeállni a kép. Ez azért van így, mert az energiáit sokkal inkább az otthoni ügyei kötik le, és nem a munkájára összpontosít.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr álló helyzetben látszik. Ma váratlan bonyodalmakra számíthat, az események meglehetősen felkavarják az érzéseit. Próbáljon meg uralkodni az indulatain, különben csak súlyosbítja a helyzetet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha lehetséges, akkor ne ma kezdjen bele az új tervek megvalósításába. Most nem sikerül érvényesítenie az akaratát, a magánéletében és a munkahelyén sem. Nehezen találja a megfelelő szavakat, és csak utólag látja, mire, hogy kellett volna reagálni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Nyilas jegyében áll. Energiaszintje rendkívül alacsony, vigyáznia kell, nehogy túlhajtsa magát. Ne tegyen többet, mint amennyit nagyon muszáj, és közben próbáljon pihenni, lazítani. Ilyenkor jobban ki van téve a lázas, fertőzéses, allergiás betegségeknek, mint általában.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Több konfliktust is tisztáznia kell ma, amiben meglehetősen kimerül. Úgy érzi, félreértik a szavait, vagy direkt rosszul értelmezik, amit mond. Tegye egyértelműen világossá mások számára, hogy a céljaik között nincsenek kibékíthetetlen ellentétek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma még a Nyilas jegyében áll a Hold. Energiája és ereje határtalannak tűnik, különösen a fizikai tevékenységek terén. Itt az ideje, hogy valamilyen új dologba kezdjen, leginkább olyasmibe, amiben tökéletes időzítésre van szükség.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Használja ki a kínálkozó lehetőségeket, ma sok esélye lesz a sikerre. A munkahelyén is komoly elismerésben lehet része. Ha egy kínos helyzetben is korrekten viselkedik, akkor egy új barátra tehet szert!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma több kritikus helyzetet is ki kell majd védenie. Muszáj lesz ésszerű döntéseket hoznia, még akkor is, ha a szíve mást diktál. Ha teheti, mindenképpen maradjon pártatlan. Este már kitűnően fogja érezni magát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Törődjön ma kicsit többet az egészségével. A stresszes életmód önnek különösen sokat árthat. Este teremtsen magának nyugodt körülményeket, hangulatvilágítással, illatos olajokkal és kellemes zenével.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy barátjában, ismerősében nagyot csalódhat, az illető nem áll ki ön mellett egy vitában, sőt, meghazudtolja a szavait. Ön azért legyen tisztességes, és mondja el őszintén az illetőnek, mennyire haragszik rá.

Halak: II. 19. - III. 20.
Óriási lendületet ad önnek a Mars a Skorpió jegyében, ám vigyázzon, ha kapkodni kezd, akkor könnyen hibát véthet. Próbálja meg egy dologra koncentrálni az energiáit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: