2014-02-16 10:53:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma mindennek tud örülni

Napi horoszkóp február 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha folyton csak félve lép egyet előre, s aztán kettőt hátra, akkor aligha remélhet haladást. Így van ez még akkor is, ha látszólag, nem törődve semmivel Kos módjára ront a falnak. A baj az, hogy nem tudja, melyik falnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma mindennek tud örülni, hiszen a szíve mélyén is érzi, amit eddig csak tudott: nemcsak a nagy dolgok jelenthetnek örömet. Sőt: az igazi boldogság az apróságokban rejlik. A gyermeke mosolyában, az első tavaszi virágban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valamiről megfeledkezett, talán az egyik családtagja, vagy barátja részére kellene egy apró ajándékot vennie, vagy legalább egy köszöntőt elmondania. Ha már az utolsó utáni pillanatra hagyta, legalább fűszerezze humorral!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Észre kellene végre vennie, hogy szelíd és odaadó természetét kihasználják a családtagjai. Most is minden önre maradhat. A terheket meg kell osztana! Ehhez, lehet, hogy ma alaposan ki kell osztania hozzátartozóit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A hónapnak még csak a közepén járunk, és ön máris anyagi gondokkal küzd. Azonban még ezt is kihívásként élheti meg. Egy olyan leleményes háziasszony (ember), a kevésből is tud csodát csinálni. Emlékezzen a tündér nagyanyjára!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Van valami, amiért sárosnak érezheti magát egy bizonyos családtagjával szemben. Egy titok, amit azonban most van alkalma jóvátenni. A szép az egészben, hogy ehhez fel sem kell fednie a titkát. Mégis leróhatja az adósságot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Fáradtnak érzi magát, ezért erre a hétvégére inkább ne is tervezzen semmit! A pihenésre nagyobb szüksége lehet, mint valaha. Hagyja a házimunkát, rendeljen pizzát, és maradjon ágyban. Akár családostul. Így elkerülhetik a közelgő kórt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hiába minden, ma még a titokzatoskodó Skorpiókon is átlát a párja. Mégpedig éppen azért, mert szereti önt. Úgyhogy ne bánja, ha fény derül a turpisságra. A titok, mely eddig közéjük állt, most összekötő kapoccsá is válhat, varázsütésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Újra fellángol önben a régi tűz. Valójában persze ön mindig is tüzes természet volt, csak valamiért kénytelen volt elnyomni magában ezt az érzést. Talán rosszul értelmezett szemérem, vagy neveltetés miatt. Most ez lehull, akár a ruha.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha meg akarja őrizni híres kiegyensúlyozottságát, akkor az a legfontosabb, ha tartja magát a kijelölt célhoz. A célhoz, és nem az eszközhöz! Ami azt jelenti, hogy kompromisszumra is késznek kell mutatkoznia esetenként.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sajnos megint kiderül, hogy önnek nem erőssége a türelem. Valamiben képtelen a megalkuvásra, és ha sorozatosan ellentmondanak önnek a családtagjai, azért megsértődik, morog, haragos. Talán azért, mert érzi, hogy igazuk van?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kimerült, mert nagyon sokat dolgozott az elmúlt időszakban. Ám ez még nem ok arra, hogy a haragját a családtagjain élje ki. Mielőtt a kedves gyerekeivel kezdene ordibálni, vegye elő a főnöke fotóját. Inkább azt tépje szét!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: