2018-03-09 06:56:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma inkább az eszére hallgasson

Napi horoszkóp március 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr – a nyugtalanság bolygója – zavarhatja az éjszakáját, és különös álmokat láthat. Legjobb, ha ezt a napot minél nagyobb csendben tölti. Gondolkodjon el a következő időszakon, és mindenen, ami szükséges ahhoz, hogy ön boldogan éljen.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma jobb lenne, ha inkább az eszére hallgatna. Akkor is alkalmazkodnia kell, ha ehhez nincs kedve, és el kell intéznie mindazt, amire szükség van. Ma jobban kellene törődnie az egészségével is. Inkább sok főzeléket, és gyümölcsöt fogyasszon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Ne legyen önfejű, mindig fogadja el a felajánlott segítséget, és ne szégyelljen kérni. Sokkal többre értékelik a főnökei, ha néhány nap határidő módosítást kér, és tökéletes munkát ad, mint ha kapkod, és elront valamit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold együtt áll a Marssal. Ez komoly esélyeket jelez az ön számára. Váratlan bevételre számíthat, de jó lesz csínján bánni a pénzzel, mert ha túlzásba viszi a költekezést, akkor deficittel zárhatja a hetet, és még kölcsön is kell kérnie.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ha lehet, tartsa be a feletteseinek utasításait. Ma ne legyen annyira engedékeny, mint máskor. Sok dolgot kell még elintéznie, ezt tartsa szem előtt. Este menjen korán ágyba, fogyasszon citromfű teát, polcolja fel a lábait, és lazítson.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az uralkodó bolygója, kellemetlen fényszögben van a Szaturnusszal. Egy régi ismerőse szeretné önnel felvenni a kapcsolatot. Nem biztos, hogy ez jót tenne önnek, inkább mondjon nemet. Hivatásában sikerek várhatók. Sokan nagyra becsülik a tudását.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha a tilosban jár, legyen óvatos, mert az irigyei és unatkozó ismerősei könnyen olyan pletykába keverik, ami veszélyezteti a biztonságos családi hátterét.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A lehetőségek bolygója még nem hagyta el az ön jegyét. Ez segíteni fog önnek egyik vagy másik sikerének elérésében. A magánéletben viszont túlzásokra hajlamos. Mintha egyszerre szeretné valamennyi csillagot lehozatni az égről. Ne csodálkozzon, ha a párja, nem bírja ezt a tempót.
 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A munkája, s az azzal kapcsolatos hivatalos intézni valók rengeteg energiáját felemésztik. Sokkal türelmetlenebb, mint máskor, amihez a munkahelyén kialakuló egyre bonyolultabb helyzet is hozzájárul.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Sajnos több bolygó is akadályozza önt a mai napon. Ma maximum egy lottó szelvényt töltsön ki, így nem érheti akkora veszteség... Hivatásában többet tud elérni, akár még fizetésemelést is kaphat. Az estét használja a baráti kapcsolatai ápolására.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Mágikusnak ígérkezik ez a nap. A bolygófényszögek régi sebeket tudnak begyógyítani. Kedvese, akit sikerült megsértenie, szerencsére megbocsát önnek, és elfelejti a sérelmeket.


Halak: II. 19. - III. 20.
A munka révén találkozhat valakivel, akihez nem csak a közös feladatok kötik majd. A saját boldogsága annyira leköti, hogy megfeledkezik a családjának tett ígéreteiről is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: