2019-04-09 05:12:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma ingerlékenysége problémát okozhat

Napi horoszkóp április 9-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma elszigetelve érzi magát a külvilágtól, és képtelen erőfeszítéseket tenni, hogy kapcsolatba kerüljön bárkivel. Pedig a depresszió elkerülése miatt mégis jobb lenne, ha keresné a kapcsolatot az embertársaival.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma ingerlékenysége problémát okozhat, próbálja meg fegyelmezni magát. A munkahelyén is könnyen konfliktusa adódhat, elhamarkodottsága és lobbanékonysága miatt. Ha képes lenne megzabolázni önmagát, óriási tetteket vihetne véghez.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön jegyében ma együtt áll a Hold és a Mars, valószínűleg ingerültnek érezheti magát. Csak megy a saját feje után és szinte mágnesként vonzza magához a hasonló lelkiállapotban lévő személyeket. Próbálja megőrizni hidegvérét és legyen kompromisszumkész.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Hold a Marssal együttállást alkot, ráadásul a tizenkettedik sorsterületén: nem elég, hogy ingerült és robbanékony állapotban van, még el is fojtja ezeket az érzéseket. Keressen valakit, akinek elsírhatja bánatát.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az uralkodó planétája, a Nap az ön karrier sorsterületén parádézik, csakhogy nem éppen kellemes sugárzások között. Természetesen önnek ugyanúgy vannak munkahelyi sikerei, csak most a megszokottnál sokkal többet kell tenni érte.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön nagyon perfekcionista, egy kis porszem azonban most mégis került a gépezetbe, ugyanis pont a részletek az ön erőssége, és ma mégis átsiklott valami apróságon. Nézze át ismét a munkáját, keresse meg a hibát és maradjon alkalmazkodó.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Vénusz a hatodik sorsterületén együttállást alkot a Neptunusszal. Ez hozhat önnek egy munkahelyi szerelmet, de sajnos nem lehet nyilvánosságra hozni, ne hamarkodjon el semmit.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma könnyen bedühödhet másokra, különösen családtagjaira és közeli barátokra. Gondolkodjon el, megéri-e a jelentéktelen incidensből ekkora bonyodalmat csinálni. Bölcsebb lenne nagyvonalúan elengedni a témát, hiszen ma úgyis érzelmei befolyásolása alatt áll és távol áll öntől a tárgyilagos megfontolás.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon jogi vitába keveredhet, jobb, ha jogászokkal vitatja meg a témát. Szükséges az együttműködés az ön részéről is, próbáljon meg egyezségre jutni. Nem kell olyan tolakodóan fellépni.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Számottevő energiával rendelkezik ma, és fegyelmezetten törekszik a feladatai pontos elvégzésére. Így is adódhatnak azonban konfliktusok, ha nem kapja meg azt a bizalmat, amit érzései szerint megérdemelne.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Remek időszak a mai sportolásra vagy más szórakoztató tevékenységre. Mozogni akar, de közben szórakozni is. Gyermekeivel adódhatnak nézeteltérések, jórészt az ön energia túltengéséből fakadóan, a legjobb, ha őket is bevonja valami szabadtéri játékba.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön első sorsterületén tartózkodik az uralkodó planétája, a Neptunusz együttállást alkotva a Vénusszal: hajlamos lehet túlidealizálni partnerét. Óvakodjon azonban a tökélyről alkotott illúziójáról, szerelme is hús-vér ember és hibázhat is néha.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: