2019-08-25 21:20:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma erős vágya van valami szokatlanra

Napi horoszkóp augusztus 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája a Mars, fényszögben áll az Uránusszal, ez erős késztetést ad önnek, hogy kitörjön az élete minden korlátozó területéről. Ma szüksége van az izgalomra, ezért hajlamos kockázatot is vállalni, ami nem a legjobb megoldás. Lehet, hogy most kissé különc vagy extrém ruhákat hord, vagy a hálószobában próbálkozik valami meglepővel.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma erős vágya van valami szokatlanra, mások hiába kritizálják önt, önfejűen megy a saját útján. Konstruktívan a sportban, például bokszban fejezheti ki robbanékony energiáját. A szexualitásban is kísérletezhet valami eddig ismeretlennel.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold ma az ön második sorsterületén fejti ki hatását, valamilyen sugallat hatására, biztos ösztönnel ráérez hol és miben lehet ma pénzügyeit előbbre vinni. Önértékelését és biztonságérzetét segíti a külső elismerés, szüksége van a dicsérő szavakra.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma az ön első sorsterületén halad át, közben fényszögbe kerül a Neptunusszal, ezért érzelmileg ma könnyen megérinthető. Kifinomult lelki antennáival határozottan megérzi, hogy partnerének mire van szüksége, és igénye van arra, hogy azt teljesítse is.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr az ön első sorsterületéről kitűnő lehetőséget ad most önnek arra, hogy üzleti tárgyalásait nyerő pozícióba helyezze. Hatékonyan tud kommunikálni, elméje éber és élénk, így most hatalmas sikerre számíthat az üzletkötés minden területén.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz-Mars-Nap konjunkció ma az ön első sorsterületét beragyogja, kiváló alkalom a szeretet adására és fogadására. Remek társasági programokon vehet ma részt, könnyedén reagál az ellenkező neműek közeledésére. Szexuális vonzereje hatalmas, ami aktív szexuális életre készteti.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz-Mars konjunkció - trigonban az Uránusszal- szoros, szenvedélyes és szokatlan szerelmi kapcsolat kezdeményezésére készteti. Ön készen áll kísérletezni, elfogadni az újításokat. A ma kezdődő kapcsolata nem biztos, hogy tartós, de mindenképpen felejthetetlen marad.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Váratlan és kihagyhatatlan romantikus vagy szexuális élmények várnak önre a mai napon. Társának meglepő, tüzes élményben lesz része!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon, hívatása gyakorlása közben romantikus meglepetések érhetik. Lehet, hogy felettesével jön létre egy szerelmi kapcsolat, ami azonnal magas fokozatra vált. Igen impulzív kapcsolat veheti ma kezdetét.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma a Hold az ön hetedik sorsterületén vonul át, ez nagy népszerűséget hozhat önnek az ellenkező neműek között. Kedvesével nagy harmónia uralkodik most önök között, képesek egymásnak érzelmi támogatást nyújtani.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön nyolcadik sorsterületén több bolygó is átvonul, fokozva a szerelmi szenvedélyt. Ezek a planéták most az ön befektetésein is képesek javítani, vagy remek társulásokat garantálnak önnek.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma sajnos nincs hangulata a komoly munkára, legszívesebben semmittevéssel tölti a napot. Délután, ha megengedheti magának, nézelődjön a ruhaboltok kínálata között, mert remek darabokat találhat.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: