2013-01-19 10:05:19• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Bika - Lehangoltan és fáradtan vág bele a hétvégébe.

Napi horoszkóp január 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Olyasvalaki részéről érheti ma támadás, akitől a legkevésbé várta volna. Lehet, hogy nem szándékosan, de ez most mit sem számít. A megrendülés azonban nagyobb, mint a baj valóságtartalma. Ne értékelje túl! Holnapra jobb lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Lehangoltan és fáradtan vág bele a hétvégébe. Ha teheti, ne is keljen fel, vagy legalább ne túl korán. A kimerültség is okozója lehet annak, hogy mindent olyan borúsan lát. Az anyagiak is aggasztják. De hamarosan fordul a sorsa!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Végre kezd világosság gyúlni a lelkében: optimistább, és ezért a kisugárzása is ennek megfelelően megváltozott. Úgy is mondhatjuk: most kezdi reálisan látni a dolgokat. Ahogy a nappalok hosszabbodnak, az ön lelke is kigyúl

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma végre alkalma adódhat kiönteni a szívét az egyik családtagjának. A panaszkodás most nem még mélyebbre nyomja a depressziójába, hanem ahogy kimondja, meg is semmisül. Köszönhető ez a beszélgetőpartnere tisztánlátásának is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szerelem első látásra?! Ön hitte volna talán a legkevésbé, hogy ilyesmi létezhet, és most tessék, itt kopogtat az ajtaján. Vagy lehet, hogy a szíve mélyén maga is meg akart győződni az ellenkezőjéről. Hát ezért kapta!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Vendégeket hív a házába, és jól teszi, ha a szívét-lelkét kiteszi értük: a megélhetése függhet tőlük mostanában. Ráadásul még jól is érezheti magát velük. A társasági élet, habár önnek teher, most mégis jó mulatság!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Vészesen fogy az idő a magamagának kitűzött határidőig. Valamit elhatározott, de sajnos a felét sem végezte el annak, amit vállalt. Már csak két lehetősége van: vagy belehúz, vagy elnapolja a tervbe vett határidőt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szombat ide vagy oda, sajnos ma is munkálkodnia kell. Az is lehet, hogy nem munka, hanem tanulás köti le az idejét. Ez esetben különösen nem szabad sajnálkoznia. A tudás, amivel most gyarapszik, nagy örömére lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Váratlan lehetősége adódhat ma a pénzkeresésre. Használja ki az alkalmat, ne sajnálja a szabadidejét. Majd máskor kipihenheti azt a fáradozást, amit most rááldoz a kalandra. Mert a pénzkereset ma szórakoztató is lesz.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Talán egyedül él, de ez most nem is zavarja. Azért vigyázzon, hogy nehogy túlságosan elsajátítsa a magányos farkas szerepét. Lesz egy pillanat, ahonnan ebből már nincs visszaút. Ha van társa, becsülje meg és mutassa is ki!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A megérzéseire ön bízvást hagyatkozhat. Szinte mindig kitalálja, mit kell tennie ahhoz, hogy sikeres legyen. A siker persze – ezt ön is jól tudja – nem minden. De mégis szükséges, ha jól akarja érezni magát. Ez a visszajelzés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy rosszindulatú pletyka zavarhatja meg a nyugalmát. Eddig teljesen stabilnak hitte a társkapcsolatát, most meg mindenféléket hallhat. Ne hallgasson, csak a kedvesére! Mindez a kettejük dolga, nem másoké! Jó szándékkal is árthatnak.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: