2020-07-09 07:49:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Kínos szituációba csöppenhet, és pillanatnyilag nem találja a kiutat

Napi horoszkóp július 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már a Halak jegyében jár. A helyzete kifogástalan lehetne, ha nem kellene mások gondjai miatt aggódnia, vagy áldozatokat hoznia. Kedvese nehéz helyzetbe kerülhet, problémái miatt ingerlékennyé válhat, és az ön feladata, hogy mellé álljon.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kínos szituációba csöppenhet, és pillanatnyilag nem találja a kiutat. Jó lenne, ha nem utasítaná vissza a hasznos tanácsokat és a támogatást. Ne legyen önző vagy büszke, ezeket az érzéseket most nem engedheti meg magának.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most új kapcsolatokat alakíthat ki, és könnyen lehet, hogy egy korábban jelentéktelennek tűnő barátságból szerelem lesz. Ha nincs saját vállalkozása, akkor a munkahelyén számíthat új pozícióra, vagy olyan feladatokra, amik elégedettséggel, sőt, örömmel töltik el.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A hátráló Merkúr miatt nem úgy alakul a mai napja, ahogy eltervezte. Ha rugalmasan alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez, akkor jól is elsülhet a dolog, és győztesen kerülhet ki egy rázós helyzetből. Ha makacsul ragaszkodik az álláspontjához, akkor viszont megütheti a bokáját.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A nyár szépségei az ön hangulatát is vidámmá varázsolják. Ismét a régi: duzzad az életerőtől, és bízhat a jó szerencséjében is. Számíthat váratlan bevételekre, új, befolyásos barátokra, és ami eddig hiú ábrándnak tűnt, az megvalósíthatóvá válik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Izgalmas találkozásban lehet része, az újdonsült ismerős könnyen leveszi a lábáról remek humorával, talpraesettségével. Ebből a románcból még bármi lehet, akár egy életre szóló szerelem is!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szusszanni sincs ideje, annyi a munkája. Nem baj, mert amit tesz, annak végre hasznát is láthatja. A szokásosnál is fontosabb, hogy legyen elég bevétele. Ha most erőfeszítéseket tesz ezért, azok bőven meghozzák a gyümölcsüket.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Halak-Hold érzékenyebbé teszi a szokásosnál, vigyázzon, mert most mindent a lelkére vesz, és ez tévútra viszi. Ha szokatlan dolgot tapasztal, ne ítélkezzen rögtön, alaposan gondolja át, hogy ön hasonló helyzetben hogy cselekedne.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy fontos kérdésben várhatják ma a döntését. Ne halogassa tovább, jót jeleznek a csillagok, képes lesz racionálisan választani. Az érzelmi élete ugyan továbbra is viharos, és kissé kiegyensúlyozatlan, de ma ez sem tudja lelombozni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz az ön jegyébe lépett, és erőteljes energiákat hív életre. Sikeres lehet az előrejutásban, a kemény munkának, szorgalomnak és kitartásnak most valóban meg lesz az eredménye. Ne hagyja, hogy kedvét szegjék az irigyei, riválisai!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Komoly problémái vannak, és ez ügyben ma több ember véleményét is kikérheti. Nem érdemes sokfelé érdeklődnie, mert a végén csak összezavarodik, és csak ugyanoda jut vissza, ahonnan kiindult. Egyetlen megbízható embert kérdezzen meg, de annak a szavára hallgasson is.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön jegyében van, ezért a mai nap igazán a kedve szerint alakul. Még a munkaidő is jó hangulatban telik, és valaki egy remek meglepetéssel kedveskedik önnek. Romantikus éjszakára számíthat!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: