2015-05-09 00:14:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Kerülje el a konfliktusokat!

Napi horoszkóp május 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már elhagyta a Plútót a Bak jegyében. Ez a bolygóállás feszültséget okoz. Úgy érzi, túl sok gond szakadt a nyakába, igyekszik kibújni a felelősség alól. Végül sikerül megoldást találnia a helyzetre, ám ez sajnos csak ideiglenes, egy év múlva valószínűleg újból jelentkeznek ugyanezek a problémák.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars rövidesen elhagyja a Bika jegyét, és szemben áll a Szaturnusszal. Ön most kifejezetten temperamentumos hangulatban van. Vigyázzon, az önfejűségével, konokságával csak ront a helyzeten... Kerülje el a konfliktusokat!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars közelít az Ikrek jegyéhez. Ellenállásba ütközhet, részben vagy egészben a saját hibájából. Önzősége most erőteljesen megmutatkozhat, valószínű, hogy uralkodni próbál mások felett. Sok sikert érhet el a munkájában. Ha nézeteltérése támad valakivel, a legjobb, amit tehet, ha azonnal megbeszéli az illetővel a gondokat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Rák jegyében álló Vénusz kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Túláradó energiája annyira magabiztossá teheti, hogy értelmetlen kockázatokat is vállalhat. Legyen duplán óvatos, minden tevékenységben, amely potenciálisan veszélyes lehet. Pénzügyi kérdésekben most számíthat a sikerre, ha tervei vagy beruházásai megalapozottak. Ez a tranzit szerencsét hoz.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az Oroszlán jegyében álló Jupiter kellemes fényszögben áll az Uránusszal. Óriási lehetőségei adódnak, és a végrehajtásukhoz szükséges energia is megvan önben. Ma kifejezetten optimista, derűlátó hangulatban van, jó benyomást gyakorol a környezetében élőkre. Vigyázzon, nehogy egyszerre túl sok mindenbe kezdjen bele!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr áll az Ön horoszkópjának legmagasabb pontján. Tartsa nyitva a szemét, mert új ajtók nyílhatnak meg ön előtt. Meg is érdemli a lehetőségeket, szorgalmasan megdolgozott a sikerért. Jogi, üzleti ügyekben is pozitív fejleményekre számíthat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz már jegyet váltott. Itt a kedvező alkalom, hogy meghozza a fontos döntéseket, a munkájában és a pénzügyekben egyaránt sikerre számíthat. Gyümölcsöző ötletei támadnak, a terveit pedig meg is tudja valósítani.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Hihetetlen energiával és önbizalommal rendelkezik, de ez néha túlzásokhoz és meggondolatlansághoz vezet. Ne hajszolja magát túl semmilyen téren. Rendszerint a veszteségek időszaka ez, elképzelhető, hogy rosszul ítél meg bizonyos helyzeteket, és emiatt hibázik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Hajlamos lehet arra, hogy másokkal szemben parancsolóan és erőszakosan lépjen fel. Ezt persze senki sem veszi jó néven, és problémák adódhatnak belőle most, vagy a későbbiek során. Ha ezt el tudja kerülni, szerencsésen alakulhatnak a dolgai.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ez nem a kockázatos vállalkozások vagy kétes befektetések ideje. Nincs elég lendület és kitartás önben, hogy leküzdje a nehézségeket. Sok bosszúság érheti napközben, és a haragját sem tudja levezetni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold közelít a Vízöntő jegyéhez, de kellemetlen fényszögben áll a Vénusszal, ez nehézkessé teszi a mai napot. Lehetőleg ne most kezdjen új dolgokba, és legyen türelmes, a gondjai hamarosan megoldódnak.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold még a Bak jegyében áll. Kicsit fáradékony lesz ma, de a feladatait maradéktalanul elvégzi. Jó lenne, ha tudna időt szakítani önmagára is, ha végiggondolná a helyzetét, új megoldásokat találhatna a problémáira.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: